Innostuin nyt sitten pohtimaan tätä siivousasiaa hiukan enemmänkin kun oli tullut muutama mukava kommentti. Kiitos paljon tsempistä, sitä tässä kyllä tarvitaan ja paljon :) Eilen julkisuuteen saatettu työlista ei sitten ole edennyt oikeastaan yhtään. Eikä ollut tarkoituskaan. Aamupäivällä pikkuisen selailin ja siivosin puutarhaleikemappia, mutta kun siinä meinaa innostua lukemaan samalla niitä kirjoituksia ja sitten se varsinainen järjestäminen unohtuu :) Haluaisin niin kovasti ne paperit ja askartelutarvikkeet, mapit ja napit järjestykseen, mutta en taida oikeasti siihen uskoa, että saan kaikkea laitettua. Ehkä jos ei olisi joulu tulossa ja kaikki siihen liittyvät puuhat. Ehkä jos heräisin aamulla aikaisemmin. Ehkä jos en avaisi ovea kun joku tulee käymään. Ehkä jos en tekisi mitään muuta.

Askartelutarvikkeet kuitenkin uskon ja luulenkin saavani jonkinlaiseen ruotuun ainakin vähäksi aikaa, samoin valokuvat kun niitä ei ole edes kovin paljon 'epäjärjestyksessä'. Mutta etenkin ruokaohjeet...voi voi. Kaikkein eniten haluaisin juuri ne järjestykseen, sillä ne on kaikkein eniten sikin sokin, mutta siksi niissä on juuri se kaikkein suurin työ. Tänään aamulla yritin ottaa reseptit käsittelyyn ja jo parin minuutin selaamisen jälkeen luovutin. Jos niille aikoo jotain tehdä on oltava varattuna paljon aikaa, paljon pöytätilaa, paljon liimaa, hyvät sakset, hyvät hermot ja paljon hyvää naposteltavaa sillä ruokaohjeita ja leipomuksia katsellessa ja lukiessa tulee kamala nälkä.

Tänään ei ollut siis papereiden siivouspäivä eikä huomennakaan eikä taatusti viikonloppuna! Tänään kävin äidillä kahvilla ja vähän myös virkkasin. Enkä tehnyt yhtään rautalankatyötä!!