Otsikon keksiminen on kamalan vaikeaa silloin, kun ei ole oikeasti mitään järkevää asia. Pitäisi kuitenkin kerrata tässä jotenkin viikon tapahtumat. Mutta miten sitä enää näin lauantaina muistaa kaikkea. Kun ei paljon mitään ole tapahtunutkaan.

Maanantaina oli neuletapaaminen Lahdessa Lankakauppa Heinissä. Kivaa oli. Sain olympianeuletta neulottua. Ja ostin lankaa vähän. Tietenkin vain tarpeeseen.

Olympianeule2.jpg picture by pupupossu

Olympianeule on edistynyt huonosti. Housut ovat nyt tuollaisessa yllä kuvatussa vaiheessa. Ne kyllä valmistuvat ennen kisojen päättymistä, mutta niiden lisäksi pitäisi vielä saada tehtyä hattu, lapaset ja pusero. Ja kun en edes vielä tiedä mistä langasta ja millä mallilla mitäkin tekisin. Taitaa olla minun suoritus näiden kisojen aikana sellainen tyypillinen suomalaisen pitkänmatkanjuoksijan suoritus: ollaan tarkkailuasemissa ja jäädään viimeiseksi, mutta silti ollaan tyytyväisiä tulokseen kun parhaamme teimme. Vaan onhan kisoja vielä viikko jäljellä. Eikä sitä ikinä tiedä minkälaista dopingia se talonmies keksii antaa.

Olympialangat.jpg picture by pupupossu

Muuten olen viikolla ollut melkein joka ilta pihalla puro- ja kukkapenkkityömaalla. Hävittänyt perennoja ja kaivanut kuoppaa altaalle ja purolle. Tästä lisää myöhemmin.

IMG_3084.jpg picture by pupupossu

Kaiken huonosta edistymisestä huolimatta tekisi kuitenkin mieli osallistua Sukkasatoon. Mietitään.

Myös Wellamo-opiston kurssilehti ilmestyi viikolla. Pikaisella silmäyksellä en löytänyt mitään sellaista kurssia, joka olisi heti innostanut. Huopamattokurssi kyllä, mutta se on ensi vuoden puolella. Kiva olisi nyt syksylläkin osallistua johonkin. Ilokseni kyllä huomasin, että siellä järjestetään tänä vuonna kaksi kestovaippakurssia. Eli on kestovaippojen suosio ilmeisessä nousussa. Hyvä.

Olen aloittanut blogin siivoamisen pikku hiljaa näiden päivitysten yhteydessä. Eli kategoria-osuuden putsauksen ynnä muun päivityksen. En tiedä miten tuo näkyy blogilistalla, mutta siivous jatkuu jonkun aikaa, toivottavasti se ei aiheuta häiriöitä sitä kautta blogia lukeville.

Tänään kävin kaupungilla. Mukana oli Toivo ja ystävä Noora. Ostin takki- ja housukangasta ja sain kahvia ja herkullista kakkua Nooralla. Toivo oli viime yön keppaloinnin jäljiltä väsynyt ja kiukku-piukku. Nukahti onneksi autoon jo ennen kotimatkan alkamista ja nukkui autossa vielä yli tunnin kotipihalla. Minä istuin siellä Toivon seurana ja neuloin olympianeuletta.

Nooralle tiedoksi: Kimmo antoi kakusta arvosanan 4- ja sanallinen arvio oli suussa sulavaa. Meidän mielestä sinun pitäisi voittaa kakkukilpailu tai ainakin saada kunniamaininta. Ja jos haluat tehdä vielä toisen koekakun niin me voidaan kyllä toimia koemaistajina.