Ensimmäinen hamsterityö valmistui lauantaina. Toivolle hahtuvahousut.

HahtuvahousutT.jpg picture by pupupossu

Villaiset vaippahousut

Lanka: Ruskovillan hahtuva. 100% villaa. 70 g kului ja pieni pätkä Novitan Huopasta kirjailuun.

Puikot no 5.

Ohje: Ruskovillan hahtuvakerän mukana tullut, lahkeet tehty ohjetta pidemmäksi.

Vaikka tällaiset ainaoikeinneuleet on sellaista yksinkertaista ja helppoa neulottavaa ja varsinkin noin isoilla puikoilla niin silti noista housuista löytyy virheitä. Tykkäsin näköjään välillä tehdä nurjiakin silmukoita. Ei ne kohdat sieltä erotu, mutta vähän harmittaa varsinkin kun mainostin kotona näiden neulomisen olevan sellaista aivotonta hommaa. Mulla ei siis ehkä sitten ole niitä aivoja kun näihinkin sain muutaman virheen ujutettua.

T-kirjailu tarkoittaa näissäkin housuissa takapuoli tai Toivo. Ensin piti kirjailla nalle sinne taakse ja sitten auto ja sitten joku vaan olio ja sitten maalitaulu ja sitten ihan vaan koukeroita. Mutta aina meni pieleen. Käytin aivan kamalan paljon aikaa tuohon kirjomisen aloittamiseen ja poistamiseen. Ehkä olisi kannattanut ensin hahmotella vaikka nuppineuloilla sitä kuviota sinne eikä ihan suorilta käsiltä yrittääkään kirjailua. Sitten päädyin lopuksi tuohon t-kirjaimeen. Onhan sekin sentään jotain.

HahtuvahousutT2.jpg picture by pupupossu

Toisia hahtuvahousuja en sitten teekään kun ei ole tarpeeksi hahtuvaa jäljellä. Olisi kyllä neljän eri kerän loput ja niistä kyllä yhdet housut saisi, mutta en halua tehdä noin monella värillä - kahdella kyllä menisi, mutta kahdesta kerän jämästä ei lanka riitä. Eli seuraavat hahtuvahousut tehdään vasta maaliskuussa kun saa taas ostaa lankaa. Mutta onneksi noita muita lankoja riittää :D Seuraava työ eli lapaset on jo aloitettu ja ne saan varmasti jo tällä viikolla valmiiksi.