Tämän viikon alku on ehkä ollut elämäni tylsin. En ole tehnyt yhtään mitään. Maanantai oli pitkä päivä ja tiistai vielä pidempi. Nyt on se vaihe tässä käden toipumisessa, ettei jaksaisi enää odottaa minuuttiakaan. Ja todennäköisesti niitä minuutteja on luvassa alkuperäistä suunnitelmaa enemmän: turvotusta on vielä reilusti ja tunnottomuus samanlaista kuin se on ollutkin. Positiivista on kuitenkin se, että voin jo laskea käden alas eikä kipujakaan ole. Eli nyt pääsen kunnolla liikkumaan kun ei tarvitse viitata koko ajan.

Eilen maksoin aamulla laskuja ja ilokseni huomasin, että tilillä oli kivasti rahaa. Mihin sitä olisi edes mennyt kun en ole missään käynyt. Iltapäivällä sainkin sitten todeta, että kivoja rahoja ei ole enää.

Kävin kampaajalla puolen päivän aikoihin ja loppupäivän kiertelin kaupungilla ja kahvittelin. Kunnollisen liikkumisen puute kyllä tuntui: reippas kävelymatka kampaajalta kaupunkiin ja hengailu saivat nilkan sekä lonkan kipeiksi ja käsikin turposi. Onneksi vaivat olivat aamuun mennessä melkein kadonneet ja jaksoin tänä aamuna taas kävellä - tällä kertaa terveyskeskukseen tikkien poistoon.

Ja mihin kaikkeen rahat kuluivat - pitää oikein miettiä. Kampaajalle 20, kasaan sukkahousuja 20, Toivon kirjoihin 20, Toivon saappaisiin ja tilpehööriin 10, cd-levyyn 10, kissan ruoka-astiaan 10, tuoleihin 50 ja pöytään 90. Niin ja maksoihan latte + sämpylä myös 6,10. Aivan järkyttävästi meni rahaa. Ja minun kun piti käydä vain kampaajalla ja kirja-alennusmyynnissä.

Jos vähän lohdutusta huonolle omalletunnolle tästä kulutushysteriasta haluan, niin se on se, että suurin osa rahoista meni kirpputoriostoksiin. Löysin kivat tuolit pihamökkiin ja oikein ison 60-luvun kirjoituspöydän ompelupöydäksi. Tähän asti olen ommellut vanha poljettava Singer työpöytänä ja se on kyllä aivan liian pieni. Kuvia ei huonekaluista nyt vielä ole, sillä en tiedä minne mies laittoi tuolit ja pöytä haetaan kierrätystavaratalosta vasta perjantaina.

Muut kirpputorilöydöt menevät Toivon käyttöön. Melkein käyttämättömät Kuoma-talvisaappaat ja kumisaappaat. Ensi kesäksi ja talveksi. Jos eivät enää sovi niin sitten myyn eteenpäin, näin hyväkuntoisista saa kyllä rahat takaisin.

saappaat.jpg picture by pupupossu

Toivolle ostettu tilpehööri pitää sisällään muoviastioita. Ostelen noita aina kirpputoreilta kun sopivia tulee vastaan. Ajatuksella, että kun Toivo saa joskus leikkimökin, on sinne jo hyviä astioita valmiiksi odottamassa. Lautanen on suomalaista Sarvista ja pastakauha Ikeaa.

muoviastiat.jpg picture by pupupossu

Olen muokkaillut blogin kategoria-osuutta. Toivottavasti se ei ole aiheuttanut blogilistalla ylimääräisiä päivityksiä. Jos on, niin olen pahoillani. Kategoriamuokkaus on vielä kesken, mutta yritän tehdä sitä pikku hiljaa päivityksien yhteydessä.