Kiitos paljon kranssikommenteista :O) Tykkään siitä itsekin. Koristeet kiinnitin kuumaliimalla - siis munat, kuidun ja höyhenet. Osan höyhenistä pistelin vain sinne kuitujen väliin ilman liimaa, näyttävät pysyvän silläkin tavalla. Rusetit ja 'timantit' ovat kiinni ohuella rautalangalla.

Viikonloppuna tein elämäni ensimmäiset ATC-kortit ja tänään ne ovat perillä, joten voin kai jo julkaista kuvat. Paperi40 kyseli vaihtoa ja rohkaisin mieleni ja ilmottauduin vaihtamaan. Aiheina oli kissa, koira ja nukke. Tässä nyt ensin mun omat kortit.

463000.jpg  463002.jpg  463005.jpg

Ja nämä kauniit kortit sain Paperi40:ltä.

463001.jpg463003.jpg463004.jpg

Kortteja oli kiva tehdä ja tekisi mieli jo tehdä heti lisääkin! Nuo on tehty ihan kuvia ja pitsiä pahvin päälle liimaamalla. Pariin on ommeltu helmiä ja paljetteja ja yhden pohja on väritetty puuväreillä. Tykkäsin tehdä kovasti.

Väsymys kyllä painaa vielä ja kai se tästä keväästä johtuu tosiaan. Ja töiden alkamisesta. Eilenkin töiden jälkeen ensin söin vähän ja sitten otin päiväunet. Nukkumaan kävin kuitenkin jo yhdeksältä!! Kamalaa! Viikkoon en ole jaksanut virkata tai neuloa mitään. Toisaalta televisiosta ei tule tällä hetkellä juuri mitään mitä katsoisin, joten silläkin on osuutta asiaan. Siis siihen, että en neulo ja käyn ajoissa nukkumaan :O)

Edit melkein heti perään! Unohdin taas sen. Olen mukana myös SAY 2:ssa :O) Mutkien kautta, mutta kuitenkin. Suuret kiitokset tästä Anskulle ja myös Helille, joka auttoi  mutkissa :O)

Vielä on tämä loppukuu jännitettävä SAY ykköstä, mutta ei enää montaa päivää. Viimeistään ensi viikolla minäkin tiedän kuka ystäväni on. Olen yrittänyt tehdä vähän etsivän työtä selvittääkseni kuka on mun SAY, mutta ehkä olen tehnyt työtä liian vähän kun en voi olla varma. Kyllä kotona on naurettu usein tälle mun etsinnälle ja tutkinnalle!  Omalle ystävälleni paljastan itseni ensi viikolla ... jollei hän ole jo arvannut :O) Toivottavasti joku muukin on ollut sen verran utelias, että on yrittänyt selvittää omaa ystäväänsä, etten tässä nyt ole ainoa hassu :O)