Tähän Tyynen viisikuukautispäivitykseen voisi kopioida monet asiat suoraan Toivon vastaavasta päivityksestä: eteenpäin liikkumisen halu ja yritys on kova, suuttuu kun ei onnistu, on oppinut kirkumaan ja päristelemään, pukeminen on myrkkyä ja myös Tyynen kuola lentää naapuriin asti.

IMG_0347.jpg picture by pupupossu

Kasvukin menee samaa tahtia. Vaikkei verrata saa, niin on noita mittoja silti kiva katsastaa. Tyyne on kaksi senttiä pidempi viisikuukautisena, mutta vastaavasti 200 g kevyempi. 66 cm, 8005 g.

IMG_0287.jpg

Hampaita Tyynelle puhkesi kaksi yhtäaikaa pari viikkoa sitten. Hammasharja on ostettu, samoin muki. Huomenna alkaa Tyynen loppuelämän mittainen tutustuminen hammasharjaan.

Neuvolakortissa lukee: Jonkin verran vierastaa, äidin sylistä kuitenkin hymyilee. Kasvaa tasaisesti, vähitellen voisi aloitella sosekokeiluita. Ai nytkö jo se on niin iso, että ruokaa oikein lusikalla?

Toivolla kirjasin ylös kaiken uuden ruoan päivämäärineen allergiatarkkailumielessä. Taidan raapaista samat kokeilut samassa järjestyksessä Tyynellekin.

IMG_0310.jpg

IMG_0313.jpg

Rokotuksia tuli tänään neuvolassa oikein kaksin kappalein. Suppoa ei ehditty nyt illalla laittaa kun tyttö nukahti. Toivottavasti yö menee hyvin. Ensi kerralla on taas rokote. Ja mikä jännittävintä - Tyynen äitikin saa ihan oman rokotteen.