Siis salaiselta askarteluystävältä. Tai posti tuli jo viime viikolla, mutta kun innoissani levitin heti kaiken kuoresta löytyvän tuvan pöydälle ja sinne ne hukkuivat kaiken muun tavaran ja paperin keskelle. Vasta eilen siivosin pöydän niin, että nämä ihanuudet kaivautuivat esiin. Anteeksi sinulle salainen askarteluystäväni kun en ole vielä näistä kuvaa laittanut. Paketti on saapunut perille ja sen sisältö oli oikein mukava.

Sayelokuu1.jpg picture by pupupossu

Kirjekuoresta löytyi suitsukkeita, nauhaa, kangastilkkuja, servettejä, itse tehtyjä (?) paperiruusuja, 3D-kuvia, 3D-tusseja, teepussi, paljetteja, kuvia, huopakoristeita, tulitikkuaski - olikohan siinä kaikki. Mutta oli oikein mukavia tarvikkeita. Mieluisimpina olivat nämä.

Sayelokuu2.jpg picture by pupupossu

Itse tehtyjä juttuja suosin kovasti. Koristeltu tikkuaski ja paperiruusut. Hauskoja. Ja tietty suitsukkeet olivat iloinen yllätys. Kiitos paljon sinulle salainen askarteluystävä mukavasta yllätyksestä.

***

Tein siis tänään aikataulun hääjuhlien järjestämistä ajatellen. Ollaan pysytty aikataulussa ja jopa vähän ylitetty sitä. Lepotaukoja ja päiväunia unohtamatta :O) Päivän aikatauluun kuului siivoaminen eli astioiden järjestäminen ja pölyjen pyyhkiminen, mustikoiden pakastaminen, tuulikaapin panelointi, parvekkeen pesu, listojen kiinnittäminen ja kuihtuneiden kukkien kompostointi. Kaikki tehtiin. Huomenna on vuorossa imurointi, ostoslistan laatiminen, astioiden järjestäminen, kahvikakkujen leipominen ja jotain muutakin - en muista mitä. Ai niin. Päiväunet :O) Oikein hyvältä näyttää.