Risusavotta kaadetusta koivusta on jo alkanut. Hyviä risuja on vähän, huonoja on paljon. Mutta eiköhän sieltä jonkin verran askartelutarviketta saa talteen. Ainakaan apulaisen innokkuudesta se ei ole kiinni.

IMG_2597.jpg picture by pupupossu

Tänään kävin Tyynen kanssa Lahdessa Pihapiirimessuilla. Perjantaina messuille olisi päässyt kaksi yhden hinnalla, mutta kun Tyynen kanssa menee, samalla alennuksella pääsee minä päivänä tahansa :D

Aiemmin en ole puutarhamessuilla käynyt, joten en oikein osannut odottaakaan mitään erityistä. Joskin enemmän olisin toivonut taimitarhojen osastoja ja osastoille enemmän katseltavaa ja malleja valmiista ja vähemmän korumyyjiä, huonekaluvahamyyjiä ja veitsimyyjiä. Kivat messut ne kuitenkin olivat.

Tarkoitus oli ostaa linnunpönttö, mutta se jäi. Niitä oli myytävänä ulkona ja se piti napata kotiin lähtiessä. Mutta niin vain kävi, että rahat olivat siihen mennessä loppuneet, toinen käsi täynnä ostoksia ja liinassa nukkuvan Tyynen pää sellaisessa asennossa, että sitä piti tukea toisella kädellä. Sinne jäi linnunpönttö. Ensi vuonna sitten.

Messuilta tarttui mukaan pari juttua. Jos ihmettelin korumyyjiä pihamessuilla, niin ei nämä minunkaan ostokset kaikki pihalle päädy. Sinkkivati ja sinkkirasia - vati pihalle, rasia ei. Siinä ajattelin tosin säilyttää siemeniä.

Jouluruusua olen halunnut jo pitkään, mutta ostamatta on jäänyt kalliin hinnan tai huonon ulkonäön vuoksi. Messuilta löytyi kohtuuhintainen ja kaunis. Kukkikoon ensin kuukauden sisällä, sitten istutan sen ulos. Ihana. Tykkään <3

jouluruusujamuutostokset.jpg picture by pupupossu

jouluruusu.jpg picture by pupupossu