Pitkästä aikaa toi lemppariotsikko. Kun on vain yleistä ja yhtäläistä viimeaikaista toimintaa kerrottavana.

En ole juuri jaksanut osallistua mihinkään blogien arvontoihin, mutta yhteen osallistuin ja voitto tuli Mimmun blogin arvonnasta. Blogia olen seurannut alusta asti syystä, että odotettiin esikoisiamme samaan aikaan. Joten voitto tutun blogin arvonnasta oli erityisen mukava. Palkinto oli itse ommeltu lippis, joka on kokoa Tyyne ja saikin heti valtavan suosion meidän kaikkien osalta. Pistiä pidetään sisällä ja ulkona. Tyyne poseeraa mielellään, mutta kauniin prinsessahymyn saaminen on vaikeaa. Näitä taisteluilmeitä onkin sitten lukuisia. Mutta kiitos Mimmu - lippis on ihana <3Alma-kissa on hiukan sairastellut. Se ilmenee siten, ettei se juuri ole jaksanut murista tai suhista pikkukissoille. Esko-parkakin sai kerran syytteet matolle pissaamisesta, vaikka syy olikin Alman keltaisen oksennuksen. Eskolta pyydettiin anteeksi ja Almalle ostettiin parafiiniöljyä. Nyt on hoito auttanut ja karvapallotukos poistunut. Kissa syö ja kehrää, mutta ei oksenna. Hyvähyvä.

Viime perjantaina meillä oli rakennuksella välipohjan valupäivä. Betoniauto toi tonneittain betonia ja sitä piti jäädä yli minun valuja varten, mutta jälleen kerran jouduin katselemana epämääräisiä soran sekaisia betonikökköjä pihalla kun kaikki betoni meni välipohjaan. Sunnuntaina käynnistettiin oma mylly ja tehtiin varta vasten minulle sitä betonia. Muovipurkkeja, raparperinlehtiä ja lasten hiekkakakkumuotteja täytettiin betonilla ja tänään menen tarkastamaan tuloksen. Suunnitelmia olisi muullekin, mutta sopivia muotteja ei ollut. Nyt täytyy alkaa säästämään purkkeja ja purnukoita, mihin saan valettua sopivia muotoja.Lauantaina oli rakennustöistä vapaapäivä ja mentiin Lahti Block Party -tapahtumaan - yllätysyllätys - Lahteen. Koska yritetään selvitä rakentamisesta ilman pankissa käyntiä, joudutaan käymään vain ilmaistapahtumissa tai ainakin halppistapahtumissa. Tämä oli ilmaista. Sen lisäksi syötiin ilmaiset jäätelöt ja omenat. Töhrittiin luvan kanssa seiniä ja harrastettiin parkouria. Kuunneltiin musaa ja kannatettiin eläinten oikeuksia. Katseltiin tanssijoita ja muuten vain hengailtiin. Ihan ok tapahtuma.

Seuraavaksi kasvimaata kaivamaan. Ja yksi lipasto pitäisi maalata. Ja käydä synttärilahjaostoksialla ja kerätä naapurin marjat sekä oman pihan lehtokotilot.