Taas olen yrittänyt säätää tätä blogia ja siitä tulee vaan ärtyneeksi. Kun ei osaa, jaksa, viitsi ja osaa tätä aateekoota. Pitää palata tuohon säätämiseen joku toinen kerta.

Seuraavaksi kuvasarja Mamboneuleesta. Sain sen pikku pikku neuleen eilen kasattua ja tässä se nyt on. Omistajansa päällä kuvattuna.

Mamboneule4.jpg picture by pupupossu

Mamboneule5.jpg picture by pupupossu

Mamboneule1.jpg picture by pupupossu

Tehty Suuren Käsityölehden no 1/2008 ohjeella. Ja aivan pienimmän koon ohjeen mukaan. Silti tästä tuli näin suuri. Mutta mahtuupahan pidempään päälle.

Mamboneule2.jpg picture by pupupossu

Novitan ruskeaa Mambo-lankaa kului noin 170 g puikoilla no 8. Ja kaksi nappia jostain vanhasta mekosta.

Inhoan neuloa isoilla puikoilla. Onneksi tämä oli varsin pieni työ. Ostin neljä kerää Mamboa joskus viime syksynä. Kuvittelin ostavani sitä lisää ja aloittavani neulomaan itselle sitä pitkää Mamboneuletakkia viime syksyn Novitan lehdestä. Onneksi langan ostaminen unohtui. Ja onneksi en aloittanut neuletta itselle. Sillä tämän langan neulominen oli tosi tahmeaa. Tämänkin pienen puseron olisi saanut kepeästi valmiiksi yksien tai korkeintaan kaksien vauvan päiväunien aikaan. Mutta kun ei napannut neuloa niin ei. Minun käsiini ei noin isot puikot sovi, vaikka valmista tuleekin nopeasti. Kivalta tuntuikin eilen ottaa esille jo syksyllä aloitettu neuletakki ja tehdä sitä pari kerrosta...ihan kolmosen puikoilla.

Vielä tuota ruskeaa Mamboa jäi käsiin pari kerää. Niistä ei varmaan tule sitten ikinä tehtyä mitään.

Mamboneule3.jpg picture by pupupossu

Pikku-Mambossa on kuitenkin kivaa tuo edustan palmikko, vaikka lyhyt onkin. Ja Toivolle tuli neuleessa hyvä pössis.

Mamboneule6.jpg picture by pupupossu