Kädet oli tänä aamuna ihan älyttömän kipeät. En pystynyt aamupäivällä tekemään muuta kuin katsomaan telkkaa ja lukemaan lehteä. Harmitti. Onneksi helpotti jossain vaiheessa, niin ei koko päivä mennyt piloille. Joten eilen illalla loppuun neulotut kämmekkäät sain pääteltyä ja leikkasin myös hiukka kankaita. Ajattelin, että ompelen huomenna.

Kävin äsken miehen kanssa kaupungilla ostoksilla kun tuli äkillinen tarve saada jotain ihanan väristä lankaa :) Mielessä oli jotain ihanaa aurinkoista ja värikästä, mutta ostoskoriin tuli 3 kerää mustaa Novita Teddyä ja 2 kerää harmaata Ainoa. Se väreistä. Koko kotimatkan mietin, että miksi näin pääsi käymään. Mies osti hiomakoneen.

Yhtenä yönä kun surffasin netissä keksin vasta tosissaan nämä Ullan nettisivut. Ja niitä olen nyt innokkaasti lueskellut ja tutkaillut. Noiden mun neulomien kämmekkäidenkin ohje oli sieltä eli tein polysemiakämmekkäät. Hauska nimi! Lankana oli Novita Jussi ja puikot ehkä no 4. Vieläkään en ole selvittänyt perintöpuikkojen kokoja - tuskin sitä ikinä teenkään. Kuvaa oli taas vaikea ottaa harmaana päivänä, mutta kaikkien niiden monien koekuvien jälkeen tässä näkyvä väri on ehkä lähimpänä todellisuutta.

Näiden kanssa mulla oli taas se sama vanha ongelma eli toisena neulottu kämmekäs näyttää pienemmältä vaikka silmukoita ja kerroksia on kummassakin sama määrä! Kädessä kokoeroa ei huomaa, mutta mietin, että pitäisikö mun sitten tehdä aina kolme lapasta ja niistä sitten ottaa pariksi ne kaksi viimeistä ja joskus paljon myöhemmin taas neuloa sille ekalle pari joka olisi yhtä löysä. Ja jos nyt aloitan heti tekemään seuraavia niin onko ne sitten kumpikin yhtä tiukkoja. Pitäisi kai testata!

Kolmen viikon päästä otetaan mun jalasta kipsi pois. Sitä odotan innokkaasti! Ja tänään lähti postiin sairauspäivärahahakemukseen liite lääkärintodistuksesta. Jos vaikka jossain vaiheessa saisin vähän rahaa kun ei kerta palkkaa enää tule.