On taas menossa viikko kun on jokaiselle päivälle jotain menoa tai tuloa. Tähän mennessä olen ehtinyt käydä parilla ystävällä kyläilemässä, yhden kurssi-illan ja Tyynellä oli lääkäri. Kielijänne katsottiin ja lähete tuli erikoislääkärille. Hyvä. Tänään taas kurssille mutta perjantaina ei ole mitään. Ihan vähän tekisi mieli lähteä lasten kanssa kaupungille humputtelemaan. Olisi ostettava jotain Taikapallo-vaihdon palloon. Ja joulupukin tuoma lankakaupan lahjakortti polttelee taskussa. Mietinnässä vielä.

Lumitöitä on saanut myös tehdä. Kuten tänä talvena muutenkin. Ulkoilut lasten kanssa on kyllä paljon mukavampia kun on jotain tekemistä eikä tarvitse tumput suorina seisoskella. Tyyne raukka on koko talven ulkoillut vain nukkumalla päiväunet vaunuissa. Tänään otettiin tyttö mukaan lumitöihin ja kivaa se oli meistä kaikista. Pihalle on muodostumassa kolatuista lumista hyvä mäki pulkalla laskemista varten. Vielä muutamat kunnon lumisateet ja mäki on valmis. 

Pitsikuomat kiittävät kommenteista! Kuomien lisäksi tuunasin huopatossut. Mustissa tossuissa oli alkuperäisenä koristeena punaiset kolmiot. Ne olivat minusta rumat, mutta usean vuoden ne tossuja koristivat. Eilen nykäisin ne pois ja leikkasin epäonnistuneista/kesken jääneistä huovutustöistä kukkasen koristamaan tossuja. Kiinnitin noihin myös pienet napit. Nyt ne on kivat. Ja näitä kehtaa pitää kodin ulkopuolella jaloissa. Vai onko sellaisia kenkiä olemassakaan, joita ei kehtaisi?