Edelleen lämmin kiitos osanotosta. Tuntuu mukavalta kun muistatte. Elämä on jo aika normaalia ja ilon hetkiä on paljon. Mutta myös niitä surun. Ja välillä myös kiukun. Mutta kiukku tulee vain tietokoneen kanssa.

Olen tätä tekstiä yrittänyt laittaa blogiin jo neljä kertaa. Pari päivää sitten nämä jutut eivät vaan tallentuneet. Sitten en saanut kuvia ladattua. Äsken kone teki jotain automaattisia päivityksiä ja sammui kesken. Äst. Ja taas sitä kirjoitetaan. Saa nähdä miten tämän kanssa käy.

Maanantaina mulla oli neuvolassa käynti. Kaikki arvot ja mitat oli oikein hyvät. Ainoastaan Hb oli 114 ja sen takia jouduin vitamiinipilleri-kuurille. Yäk. Tänä aamuna otin ekan ja melkein se tuli ulos saman tien. Ainakaan aamulla en aio enää noita yrittääkään syödä. Niin paha maku jäi suuhun.

Muuten tällä viikolla olen jatkanut vähän keinuneuletta. Vauvalle tulossa nuttua.

IMG_5535.jpg

Vauvan tulevaa huonetta aloittelin myös siivoamaan. Se on lähinnä toiminut tämän remontin ajan varastona ja sinne on kuskattu kaikki tiellä oleva tavara. Kuten kuvista näkyy.

IMG_5573.jpg

Ja tässä toinen kulma.

IMG_5572.jpg

Aika iso urakka on saada nämä pois ja paikoilleen ja sitten alkaa laittaa oikeanlaista sisustusta tuonne. Mutta kivaa puuhaa se varmasti tulee olemaan.

Viikolla käytiin myös yhtenä iltana mökillä. Siivottiin siellä. Mies ja sen veli laittoivat laiturin paikoilleen ja rakensivat sinne myös uudet portaat. Vanhat olivat aika lahot jo. Tänään on tarkoitus lähteä tuonne juhannusta viettämään ja nyt on hyvä mennä kun paikat on kunnossa.

IMG_5579.jpg

Ja yksi valmis käsityö on odottanut jo pitkään esittelyä. Vauvaan liittyy tämäkin teos. Vaippahousut.

IMG_5552.jpg

Lankana kaksinkertaista Pirtin kehräämön hahtuvaa ja puikoilla no 6. Ohjeen bongasin Uhoavan gnun sivuilta ja se löytyy täältä.  Housut on neulottu pienemmän eli vastasyntyneen silmukoilla, mutta nämä minun tekemäni kyllä paremminkin sopivat jättiläisvauvalle. Jopa niin jättiläiselle kuin minä itse - jos vain reidet mahtuisivat. Seuraavat on jo tekeillä pienemmillä puikoilla - jos nyt tulisi sopivat. Mutta kyllä nämä suloiset on jättikoostaan huolimatta.

Mukavaa ja rauhallista juhannusta kaikille!