Toivopäivitys toiseen kertaan. Eka kerta meni kun netti kaatui. Äst. Mutta asiaan. Toivo on nyt tänään kahdeksan kuukautta vanha. Painaa 9.7 kg ja on 70.2 cm pitkä. Kasvaa hyvin, iho hyvässä kunnossa, kuulee hyvin, sydän- ja keuhkoauskultaatiossa ei poikkeavaa, kaikki hyvin. Näin kahdeksankuukautislääkärissä viime viikolla. Hyvä hyvä.

IMG_0930.jpg picture by pupupossu

Kasikuinen Toivo ryömii kovaa, konttaa muutaman askeleen taaksepäin, yrittää konttausasennosta mennä istumaan, istuu ilman tukea, omistaa neljä hammasta, nukkuu iltaseitsemästä aamukuuten, syö yöllä yhden kerran joskus, nukkuu kahdet reilun tunnin mittaiset päiväunet, pissaa unien jälkeen pottaan, on pari kertaa tehnyt sinne kakankin, on maistanut hedelmiä, marjoja, puuroja, lihaa, muovia, puuta, kangasta, varvasta, kissan karvoja, metallia, heinää, paperia, pahvia ja montaa muutakin asiaa, haluaisi maistella enemmän mitä saa, hymyilee paljon, päästelee kummallisia ääniä, pitää edelleen tosi paljon kissoista.

IMG_1305.jpg picture by pupupossu

Lauantaina tehtiin retki Fiskarsiin. Samalla käytiin Billnäsissä ystävän luona kylässä ja syömässä. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa. Sää oli pilvinen, mutta ei satanut. Mukava kesäretki.

IMG_1586.jpg picture by pupupossu

IMG_1594.jpg picture by pupupossu

Toivon mielestä parasta Fiskarsissa oli vaunujen muovinen osa. Minun mielestä parasta oli tällä kertaa ostokset. Eli Toivolle kolme sorminukkea ja kangaskissa, itselle Globe Hopen kukkaro.

IMG_1603.jpg picture by pupupossu

IMG_1615.jpg picture by pupupossu

Nyt se hymyilevä vauva huutaa tuolla lattialla. Väsynyt on. Pitää laittaa nukkumaan ennen kuin se syö imurin.

IMG_0996.jpg picture by pupupossu