Kiitos hammaslääkärikommenteista. Kiinnostavaa miten eri tavalla eri paikoissa nuo lasten hammashoidot ja neuvot menevät. Meilläkin annetaan Toivolle säännöllisen epäsäännöllisesti xylitol-nappula. Sitä purkkaa ei sen takia, kun tiedän oman valvonnan huolimattomuuden. Eli en halua löytää sitä pureskeltua purkkaa mistään muualta kuin roskiksesta. Ja tiedän, että jos en valvo, se löytyy aina jostain muualta kuin roskiksesta.

Niin ja siellä hammaslääkärissä myös neuvottiin, että pitää katsoa, etteivät lapset laita samoja leluja suuhun. Jep.

Olen ollut nyt kahtena iltana huovutuskurssilla lihaksia kipeyttämässä - siitä myöhemmin. Neuloen on valmistunut jotain. Usealla neuletapaamisella mukana ollut huivi on vihdoinkin valmis. Saa seuraavaan tapaamiseen ottaa jotain muuta mukaan.

tulppaanihuivi2.jpg

Tulppaanihuivi

Lanka: Rowan Silky Tweed. 80% villa, 20% silkki. Kulutus 180 g.

Puikot no 5.

Ohje: Ullaneule/Tulppaani-kolmiohuivi.

Oli kiva ohje. Helppo ja helposti muistettava kaavio. Ja kaunis. Lankakin oli mukavaa. Pehmeää ja paksua. Kuvissa ei näy, mutta tuossa mustassa on seassa oransseja ja keltaisia mykyjä. Huivista tuli ihana. Tykkään.

tulppaanihuivi3.jpg picture by pupupossu

tulppaanihuivi4.jpg

tulppaanihuivi1.jpg

Tänään kävin kirurgin juttusilla. Oli nopea käynti. Ensin minua tökittiin neulalla. Sitten todettiin, että hermo on tuhoutunut, ei voi tehdä mitään. Että pidä tunnottomat nakkisormesi. Kiitos ja näkemiin. No. Enpä olisi leikeltäväksi halunnutkaan.