Tänään oli pitkästä aikaa pihapäivä. En edes muista koska sellainen oli viimeksi. Aikaa siitä on. Mun osalta päivä oli aika helppo. Piti näyttää miehelle, mitä täytyy tehdä kasvimaalle ja mitä tavaroita pitää vielä siivota pihalta pois. Itse siivosin kuistin eli istutin syyskukat. Aika helppoa. Innostuin samalla hiukan askartelemaan. Tein rautalankakoristeita kuistin istutuksiin.

Rautapataan istutin pari havua ja callunaa. Kääntelin kahdesta eripaksuisesta rautalangasta koristeen istutukseen. Tuli vähän hätäiltyä tämän teossa, eikä se ole oikein niin hyvä kuin pitäisi. Kelpaa kyllä tuohon tarkoitukseen. Toivottavasti se ruostuu kunnolla talven aikana.

IMG_7217.jpg picture by pupupossu

Toiseen istutukseen tein yksinkertaisen sydänkoristeen samoista aineksista.

IMG_7214.jpg picture by pupupossu

Viimeisenä tein rautalanka/piikkilankapallon. Tällaisesta olen jo pitkään haaveillut, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tehdä. Tänään kun oli kaunis ilma niin tätä oli tosi kiva ulkona väsätä. Tarpeina tässä myös kahta eri paksuista rautalankaa ja ruostunutta piikkilankaa. Laitoin siihen vielä roikkumaan kristallin, joka kumoaa piikkilangasta tulevan huonon energian :O) Jos jostain löydän sopivat pihavalot niin laitan tähän ehkä vielä sellaiset.

IMG_7219.jpg picture by pupupossu

Kuisti on nyt valmiina talven tuloon. Ainoastaan uusi lyhty pitäisi ostaa. Viime talvena hajosi se mikä siinä on aina ollut. Vaikka mulla on useita lyhtyjä niin sopivaa ei tietenkään ole. Ne ovat joko liian valkoisia tai liian ruskeita tai liian pieniä :D Pääsee tässä vielä lyhtykauppaankin.

Perjantaina hankittu niskakipu on jo onneksi helpottanut. Tosin mies antoi mulle luvan neuloa tänään vain tunnin ja sen käytin jo aamulla :O) Mutta jos salaa yrittäisin piilossa jossain nurkassa ihan pienillä puikoilla jotain ihan pientä.