Lapset olivat jälleen yhden päivän hoidossa tällä viikolla. Lapsivapaapäivänä katkoin pihalla perennoja ja laitoin yhdet valot. Sen lisäksi ihmettelin sisällä hiljaisuutta ja tein kaikenlaisia pikkujuttuja, joita on helpompi tehdä ilman avustajia. Kissat nauttivat lapsettomista päivistä kovasti. Kukaan ei huuda, hypi, kisko karvoista ja uskaltaa nukkua melkein missä vain. Kuva otettu tänään, turvaa ja lämpöä kun saa siitä kaverista siinä vieressä. Ei ne noin kyllä yleensä.

eemelijaalma.jpg 

Mies maalasi Toivon huoneessa olevan komeron oven liitutaulumaalilla. Siitä tuli aika musta, mutta tosi kiva. Taulusieni pitäisi vielä ostaa. Litran maalipurkista kului oveen noin kaksi desiä. Riittoisaa maalia.  Loppumaali pitäisi nyt kaupitella jonnekin, sillä mies ei kovin innostunut ajatuksesta maalata muitakin ovia tai huonekaluja liitutauluiksi. 

toivojauusiliitutaulu.jpg

Reumalääkärillä kävin jonain päivänä ja tällä kertaa olin tyytyväinen käyntiin. Tai tyytyväinen lääkäriin, en omaan tilanteeseen. Nilkkaa katsottiin ultraäänellä. Se sekä pari vuotta vanhat röntgenkuvat ja oma tuntemus ja kaikki näyttävät sitä, että melkoisen suuri muutos nilkassa on tapahtunut. Ortopedille tulee aika ja leikkausta luvassa jossain vaiheessa. Tämä on ihan ok, mutta jälleen tuli puheeksi tekonivelet rystysiin. Tiedän, että ne on pakko sinne joskus aika piankin antaa laittaa - ainakin ennen kuin nuo nivelet ihan kokonaan romahtavat, mutta ihan vielä en sitä halua. Tästäkin asiasta varmaan joudun ortopedin kanssa myös keskustelemaan. Seuraava kontrolli reumatologille on vasta kesällä - kun ei tässä tilanteessa oikein mitään voi tehdä. Oma on valinta. Ei kunnon lääkitystä ennen kuin imetys loppuu. Ja se loppuu sitten kun Tyyne niin haluaa.

Yksi neuletapaaminen mahtui tälle viikolle. Muuten on aika mennytkin kotosalla arkipuuhissa.

Loppukevennyksessä rento riisinsyöntiasento.

tyynenriisit.jpg picture by pupupossu