Tulihan se ensilumi sittenkin. Pahasti näytti maanantaina siltä, että ei sada lunta, mutta lumi tulikin yöllä. Eilen oli ihan pakko mennä heti testaamaan miten se lumen lapioiminen ja kuorma-autolla kippaaminen sujuu. Hyvin sujui.

IMG_9997.jpg picture by pupupossu

Pahasti kuitenkin näyttää siltä, että tämä lumi ei ole pysyvää. Toisaalta hyvä, sillä haravointi jäi vielä ihan kesken.

Tilasin joku aika sitten Liljankukalta pieniä vaippoja. Vino pino saapui postin mukana maanantaina. Ihania nämä pikkuiset. Olisi kyllä tarkoitus itsekin muutama pikkiriikkinen vaippa ommella, mutta juuri nyt ei siihen motivaatio riitä. Onneksi vaippoja on riittävästi ennestäänkin ja vielä nämä lisäksi. Eli pakko ei ole lisää tehdä, mutta haluan tulevan vauvankin muistojen laatikkoon muutaman oman vaipan.

vaipatliljankukalta.jpg picture by pupupossu

Syyssiivous on edennyt makuuhuoneeseen saakka. Makkarissa olevat lankakorit järjestin ja samalla inventoin. Seuraavaksi on vaatekaappien vuoro. Huokaus.

Sitä ennen järkkäilin eteisen. Omat talvitakit olisin kyllä voinut jättää vielä säilöön, kun niistä ei yksikään mene kiinni mahan kohdalta. Toivottavasti tulisi lämmin loppuvuosi, niin tarkenisin ulkona parin villapaidan avulla.

Eteinen on nyt siisti. Siellä on vielä sen verran puuhaa, että vaatekaappi pitää maalata ja uusi verho on etsinnässä. Haluaisin koko ikkunan peittävän vanhan virkatun verhon. Etsinnässä.

eteisenlipasto.jpg picture by pupupossu

eteisenikkuna.jpg picture by pupupossu

leinikkitaulu.jpg picture by pupupossu

heijastimet.jpg picture by pupupossu

Eilen oli kiva päivä. Saatiin mukavaa seuraa kun Ninnu ja Ilmari kävivät. Vaikka kaksi kaksivuotiasta saa aikaan meteliä ja sotkua niin ihan samaan pystyy yksi kaksivuotias yksinkin. Eli sotkun ja äänen määrä ei oikeastaan tuplaannu.

Marimekolla on loppuviikon ystävämyynti. Miksi se on vain tehdasmyymälöissä? Haluaisin torstain tarjouksesta Pirput parput -tennarit, mutta ihan vain niiden vuoksi ei kannata lähteä Helsinkiin asti. Ja torstaina on muutenkin jo paljon ohjelmaa.

Ps. Jos haluat ostaa nuo mustat tennarit minulle, niin kokonumero on 38.