Siis kertomalla kuka on :O) Salainen askarteluystävä lähetti viimeisen postinsa, joka piti sisällään itse tehdyn kortin, nauhaa, kukan ja pari kuvaa. Ystäväni oli Paula. Paulalla ei ole blogia, joten linkki tietenkin puuttuu. Mutta Paulalle suurkiitos ystävänä olemisesta. Oli mukava saada kirjeitäsi :O)

lsay.jpg picture by pupupossu

Silitysurakka ei jatkunut tietenkään tänään enää alkuinnostuksen jälkeen. Toisaalta tässä on vielä päivää jäljellä. Nukuin aamulla aika myöhään ja sitten oli jo kiire lähteä terveyskeskukseen kun meillä oli tänään äidin kanssa treffit puolilta päivin. Käytiin katsomassa siinä lähellä olevaa vanhuksille rakennettua rivitaloasuntoa, jota palvelusäätiö vuokraa. Näytti ihan kivalta. Äiti ainakin tykästyi kovasti paikkaan ja sovittiinkin jo saman tien asunnon vuokraamisesta. Niistä asunnoista vapautuu melko harvoin paikkoja ja viimeksi on ollut vapaa asunto tarjolla 1½ vuotta sitten. Tämä nyt sitten tietenkin tietää muuttoa ja siivousta ja kaikkea mahdollista. Toisaalta kiire ei ole. Äiti on terveyskeskuksessa kuntoutumassa vielä ainakin pari kuukautta. Joten onneksi saa paikkoja laittaa kuntoon pikku hiljaa. Kun on nyt tätä muutakin ajattelemista. Mutta ainakin tämä äidin asuntoasia tuli nyt kuntoon. Ja se piristi äitiä kovasti. Ehkä myös fyysinen kuntoutuminen sai nyt tästä iloisesta asiasta vähän potkua.

Muutaman kankaan olen leikannut pussilakanoiksi. Niissä ei nyt kovin kummoista leikkaamista ole, mutta vähän kuitenkin. Täytyyhän ne ainakin mitata. Ruskearuudullisen kankaan olen ostanut, muuten teen  pussilakanat vanhoista aikuisten lakanoista. Eli onhan sitä ruskeaa ruutukanagasta löytynyt puuvillaisenakin, mutta tuo on sitä 'keittiöruutua' ja minusta se kyllä käy pussilakanaksi hyvin, mutta ei ehkä vauvan huoneen verhoksi. Näistä siis tulee vauvan lakanoita.

llakanakankaat.jpg picture by pupupossu

Huomenna olisi tarkoitus poiketa kangaskauppaan. Jonkinlaista makuupussikangasta etsin ja pinnasänky tarvitsee reunukset, joten vanuakin täytyy ostaa. Ja muutamaa kangasväriä ja valkoista saumurilankaa ja ja ja.... 

Se on kovin ihmeellinen asia tuo kangasvarasto. Vaikka se olisi miten suuri tahansa niin ikinä ei ole sellaista kangasta mitä tarvitsisi. Lankojen kanssa tuntuu olevan ihan sama juttu. Joten voi olla, että myös lankakaupassa pitää ihan nopeasti käväistä :O)

llelut.jpg picture by pupupossu