Koko alkuviikon ollut vetämätön, väsynyt ja laiska olo oli tänään onneksi poissa :O) Vaikka oli jo ihan reipas olo niin ei mitään ihmeellistä kertomista ole. Käsitöitä kyllä tein :O) Mutta kesken on. Jatkoin yhtä konekirjontatyötä ja luulin saavani sen tänään valmiiksi, mutta ei. Ja pitää vielä huomenna käydä ostamassa muutama lankarulla koska ei mulla ollutkaan ihan kaikkia niitä värejä mitä luulin. Toivon mukaan ehdin tämän viikon aikana tekemään valmiiksi.

Lähipäivien suunnitelmia on muitakin. Yksi kranssiajatus on pyörinyt mielessä. Ja uskaltauduin elämäni ensimmäiseen ATC-vaihtoon kun Paperi40 kyseli blogissaan halukkaita. Huovutuspäivä on myös suunnitteilla lauantaille. Ainakin nuo ATC-kortit valmistuvat viikonloppuna :O)

Eiliset vähäiset puuhailut on kirjoitettu mun puutarhablogiin. Pistokkaita istuttelin. Tuon lisäksi nukuin. Ja Harri-serkku piipahti hakemaan tuliaisiaan. Ei tosin tämän meidän viimeisen matkan vaan edellisen viime syyskuussa olleen. Harri kerää sytkäreitä (?) ja tuotiin viime reissulta kaksi, nyt ei yhtään kun ei ollut edellisiäkään hakenut.

Eemelin kanssa tarkastettiin tänään pihan lumitilanne :O) Ja hyvältä näytti!

IMG_4100.jpg