Viime päivien ja myös tulevien päivien puuhailut ovat tylsää siivoamista. Kohteita on kaksi: vauvan huone ja mun oma työhuone. Tuo vauvan huone oli jo elokuussa melko siisti. Tai ei ainakaan nykyisenlaisessa kaaoksessa. Sinne on vaan kertynyt kaikenlaista tavaraa parin kuukauden ajan. Ja kohta olisi ajankohtaista ottaa sitä muuhunkin kuin varastokäyttöön. 

IMG_7274.jpg picture by pupupossu

Mun huone eli käsityö- ja askarteluhuone on aina ollut sellainen tila mikä menee hetkessä sekaisin. Ja suurin syy on tietenkin se, ettei siellä ole ollut kunnollista säilytystilaa vaan kankaat, langat, napit ja nauhat ovat olleet erilaisissa pahvilaatikoissa ja paperipusseissa. Nyt sain sinne vihdoinkin kaapin. Eli enää ei parane selitellä sotkuja säilytystilan puutteella.

Langat eivät tosin vieläkään mahtuneet uuteen eivätkä vanhaankaan kaappiin. Pitäisi kai urakalla neuloa pois tai ainakin aloittaa langanostolakko.

Kunhan tässä lähipäivinä (toivottavasti) saan tavarat lopullisesti paikoilleen, pääsen ompelemaan vauvan huoneeseen verhoja ja sänkyyn pussilakanoita. Samoin olisi vähän askarreltava jotakin SAY:n merkeissä.

Pienen ja helpon jutun jo askartelinkin vauvan huoneeseen. Mobilen.

IMG_7321.jpg picture by pupupossu

Tarveaineina käytin valmista kaupan pajukranssia, juutti- ja pellavanarua, helmiä ja mobilea varten hankittuja hahmoja. Huopasydämen olen joskus vuosia sitten tehnyt muuhun tarkoitukseen, mutta se sopi tähän hyvin.

IMG_7330.jpg picture by pupupossu

Toivottavasti vauva tykkää vaikkei siinä kovin kirkkaat värit olekaan. Mutta meneehän tuo ihan koristeena kun huone näyttää vielä kovin tyhjältä muuten. Siis nyt kun suurimmat sotkut on siivottu pois :O)