Postilaatikossa oli jälleen kivaa postia - Salainen askarteluystävä oli lähettänyt ison paketin. Joka oli avattava heti. Ja voi miten kiva sisältö: erilaisia servettejä, tapettia, kuvapaperia, pitsiä, pahvia, decoupace-lakkaa eli tarvikkeita decoupace-askarteluun. Ihania juttuja :O)

SAY2huhtikuu.jpg

Tässä vielä kauniista kuvapapereista erikseen kuvat.

IMG_4864.jpg Paperi1.jpg

Kiitos paljon Salaiselle askarteluystävälle. Tosi kiva sisältö oli paketissa. Tulin siitä kovin iloiseksi :O)

SAY arveli, etten ole kokeillut decoupace-tekniikkaa, kun en sitä ilmottautumislomakkeessa maininnut. Mutta multa oli vain unohtunut kertoa se mun yhden kerran kokeilu. Työopaikan tyky-toimintana oli joskus ehkäpä kuusi vuotta sitten puutarhatoimintaa, jossa meillä oli kerran aiheena kukkaruukkujen krakleeraus. Tein kaksi pientä kaktusruukkua, joihin decoupace-tekniikalla kiinnitin servetistä leikatut kuvat. Toinen ruukku on hajonnut, mutta toinen toimii edelleen saunassa kaktuksen kotina.

Kaktusruukku.jpg

Kun kävin ottamassa tätä kuvaa, huomasin, että kaktus oli päässyt tosi pahasti kuivumaan. Pitää varmaan hankkia sinne uusi.

***

Lopuksi vielä ilmoitus siitä, että mun karkkilakko on nyt virallisesti päättynyt. Tai päättyi jo viikonloppuna. Silloin tuli syötyä pari lakua. Eilen söin yhden tarjotun tikkarin ja yhden tarjotun liitulakun. Sen lisäksi ostettiin elokuvaillaksi pussillinen Lumipanttereita. Puhumattakaan viime viikkoisesta Yöpantteripussin syönnistä. Repesi sitten kerralla kunnolla :O)