Lupasin olla ahkerampi päivittäjä, mutta aika vaikeaa se on silloin kun ei juuri mitään tapahdu. Viikon jännittävin (ja ainoa) tapahtuma oli Tyynen niskasta löytynyt punkki. Joka saatiin pois ehjänä, eikä tullut rinkulaa eikä mitään muutakaan ikävää, mitä nyt punkin puraisusta voi seurata. Punkinpoistolaite tuli meille ostettua vasta edellisellä viikolla, joten oli kyllä hyvää tuuria sen asian kanssa.

Koska miehellä alkoi loma (lue työleiri), on talon laajennus tai paremminkin tuvan remontti alkanut ja edennut kivasti. Päivitin tänään remonttiblogin monen kuukauden tauon jälkeen ja kirjoittelen vähän tännekin siitä, missä nyt mennään.

Laajennusosan puolella on talven ja kevään aikana eristetty seinät ja laitettu ilmansulkupaperi. Seinät on myös levytetty, kitattu ja hiottu. Lattiaan on tehty koolaus. Sähköjä on suunniteltu ja sähköjohtoja viritetty. Välipohjaan on piikattu railoja viemäriputkia varten. Ja vanhaa on purettu. Seuraavaksi rakentuu väliseinät, lattiaan tulee levyt ja seinät pohjamaalataan. Ja putkimieskin jouduttiin kutsumaan lämpöpattereita asentamaan.

Tuvan puolella remontti on edennyt huoneen tyhjentämisen jälkeen siten, että vanhaa seinää on purettu ja lattiaa on avattu reunoilta. Tällä hetkellä purkujätettä kuskataan pihalle ja sen jälkeen taas jatketaan purkamista.

Tuvan toinen oviaukko on suljettu muovilla ja toiseen ostettiin muovinen vetoketjuovi, että kulkeminen on helpompaa. Koska meillä pidetään nyt makuuhuoneen ovea suljettuna, ettei kissat mene punkkien kanssa sinne, on päiväkäytössä vain keittiö, eteinen ja Toivon huone. Eli jonkin aikaa harrastetaan asumista pienessä yksiössä. Aika jännää.

9214933292_0b9a9716fe.jpg

9214933468_5b6cc85fcf.jpg

9214933658_3cbc8c9b55.jpg