Maanantai

Käytiin katsomassa sukulaisten kissanpentua. Ja oltiin aika innoissamme siitä. Ainakin minä. Ja vähän Toivo. Ja ehkä myös Tyyne, vaikkei ymmärtänyt oikein kunnolla, että kyseessä on kissavauva eikä Alma. Mies ei valitettavasti innostunut. Saatiin mukaan kassillinen vaatteita Toivolle.

Tiistai

Toivo ja minä käytiin tutustumiskäynnillä kerhossa. Tämä oli aika kova juttu meille kummallekin.

Keskiviikko

Ystävä kävi meillä ja minä sekä Tyyne käytiin ystävällä.

Tyynen syöttötuoli muistojen laatikkoon - tilalle korkea lasten tuoli. Jos tyttö ei pysynyt syöttötuolissa paikoillaan, niin nyt se pyörii entistä enemmän.

Suunnittelin korkean lasten tuolin laittamista muistojen laatikkoon ja Tyynen siirtämistä istumaan sitteriin. Tai lattialle.

Valmistin koristeita, joita on mennyt synttärilahjaksi, kiitoslahjaksi ja muuten vaan jollekin. Ja yksi itselle.

Torstai

Ystävä kävi meillä. Eri ystävä kuin edellisenä päivänä.

Kävin lasten kanssa ostamassa Toivolle kerhorepun ja -tossut. Sen jälkeen reppu on käytännössä ollut selässä koko ajan, kuten myös tossut jalassa. Ei kuitenkaan ulkona (ainakaan koko ajan), eikä nukkuessa. Toivo halusi itse, että otetaan kuva. Ja oli ihan paikoillaan kuvan ottamisen ajan.

Perjantai

Kävin poimimassa ystävän punaherukoita lasten kanssa. Tätä ennen olin jo kerännyt omat ja toistenkin marjat. Eikä tunnu vieläkään riittävän.

Laitoin syyskukkia.

Lauantai

Leikkimökin katto valmistui.

Keitin mehua. Maalasin. Innostuin neulomisesta :)

Kävin kirpputorilla ja tein löytöjä leikkimökkiin - pientä sälää ja kaksi tuolia.

Sunnuntai

Maalasin leikkimökkiä. Suunnittelin leikkimökiin tupaantuliaisia. Mietin myös mitä muita värejä mökkiin käyttäisi, kuin kaapin pohjalta löytyneitä. Päätin, että ainakin vaaleanpunaista, pinkkiä ja turkoosia. Ehkä myös keltaista ja violettia.

Serkun synttärit. Kakku oli taivaallista. Ja trampoliini kiva. Saatiin mukaan kassillinen vaatteita Toivolle.

Neulomisinnostus jatkuu. Jänskättää, että jatkuuko vielä maanantainakin. Juhannukseksi tarkoitettu pusero saattaa siis jopa valmistua ennen juhannusta :D

Ensi viikko

Toivon, että jaksan innostua edelleen neulomisesta. Jännitän, että tuleeko taas kassillinen vaatteita Toivolle ja minne saan ne mahtumaan. Teen kirpparikierroksen. Vien Toivon kerhoon ja jännitän, että itkettääkö minua. Oikeastaan tiedän, että itkettää. Olen käynyt tässä kuussa katsomassa ankkavauvaa ja kissavauvaa - pääsenköhän tällä viikolla katsomaan ihan oikeaa vauvaa?