Tai ainakin ihan uuden näköinen. Vessan paneelien maalaaminen on ollut maalauslistalla ainakin neljä vuotta ja varmaan jo pidempäänkin. Jotenkin se tuntui ajatuksena hurjan työläältä. Vaikkei sitä sitten ollut, kun hommaan ryhtyi.

Alkuperäisen 'värin' on paneelit saaneet vessa/putkiremontin yhteydessä 2005. Käsittely tehtiin silloin Osmocolorin puuvahalla ja värin piti olla valkoinen. Tosin se ei kovin valkoiselta ole näyttänyt edes silloin valmistuttuaan. Tokihan tämä mäntypaneeli ei ole tummunut siten kuin mänty yleensä, mutta en ole tykännyt tästä ei minkään värisestä ollenkaan.

Listat, koukut ja kaapit irti sekä pöntön, lattian ja altaan suojaus paperilla ja sen jälkeen maalaus kahteen kertaan. Tuli hyvä. Maalina vesiohenteinen Luja, sävynä maalarinvalkoinen.

Vähän tuli muutakin uutta kuin vain maali. Vaihdoin pyyhkeiden paikkaa ja laitoin pari uutta koukkua. Pyyhkeiden paikan muuttaminen aiheutti protestointia yhden käyttäjän osalta, mutta kyllä se oma pyyhe sieltä löytyy, sillä tein nimilaput joulupukin tuomalla kohokirjoittimella.

***

Kävin eilen alennusmyynneissä vaateostoksilla ja ystäviä kävi kylässä. Vaatteita en löytänyt yhtään. Tänään järjestin vaatekomeroa ja nyt siellä ainakin näyttää siltä, että jotain uuttakin olisi vaikka päinvastoin sieltä on vain tehty poistoja.