Tässä tuli vähän kirjoitustaukoa syystä että hermoilua ennen häitä ja väsymystä jälkeen :O) Kiitos paljon onnitteluista ja kauniista runoista. Ja Salaiselle askarteluystävälle kiitos paljon kortista. Tässä sitten pitkä ja piinaava tarina hääpäivästä.

Vaikka ei kai siinä mitään ihmeempää kertomista ole. Laitan vain kasan kuvia, joiden laadusta ja asettelusta en vastaa. Kun en kuvia ottanutkaan. Kaikki sujui hyvin, aurinko paistoi ja meitä kumpaakin jännitti kovasti. Mies sanoi, ettei ole eläessään jännittänyt niin paljon. Pitää varmaan paikkaansa.

Tässä vielä jännitetään ennen kirkkoon menoa. Ajopelinä meillä oli oma punainen kupla. Tietenkin.

588184.jpg

Sisälle marssittiin Ave Marian tahdissa ja ulos Kuulan häämarssilla. Kaunista musiikkia. Mehän ei etukäteen tiedetty mitkä häämarssit meillä on, sillä ystävät valitsivat musiikin. Paitsi virren, joka valittiin itse. Se oli Suvivirsi. Minun jännitystäkin hiukan lievensi se, että täytyi keskittyä kuuntelemaan mitä musiikkia sieltä tulee. Silti olin sanonut marssin ensimmäisillä askelmilla, että pyörryttää. Itse en sitä muista.

588186.jpg

Arjan pitämä puhe oli kaunis. Teen siitä oman sivun, kunhan ehdin.

588189.jpg

Vieraita oli vähän. Äiti, mun veljen perhe, miehen veljen perhe, kaaso ja bestman, pappi ja papin mies sekä yksi ystävä oli kuokkavieraana. Yhteensä meitä oli 16.

588190.jpg

Veljen pojilla oli isot pussilliset riisiä ja ainakin 5-vuotias Juho oli kovin innostunut riisin heittämisestä. Suurin osa siitä taisi mennä mun kengille.

588191.jpg

Poseerausta kirkon edessä.

588194.jpg

Kirkon parkkipaikalla kilisteltiin kuohujuomat muovimukeista ja tarjottiin kattilasta suklaakonvehteja. Se oli ainakin lapsille kova juttu. Kattilan vieressä oli tungosta. Kuvassa on juuri äiti onnittelemassa.

588195.jpg

Yritettiin epätoivoisesti saada lapsia pysymään paikoillaan kuvan ottamista varten. Veljen pojilla oli ihan vahingossa samanväriset puserot kuin mun mekko. Tosi kiva juttu.

588197.jpg

Auton takaikkunan koristelua.

588198.jpg

Kun konvehdit oli syöty ja kuohujuomat juotu, lähdettiin kaason ja bestmanin kanssa ravintolaan syömään. Jonka jälkeen vielä jatkoille Lahden satamaan eli yhdet oluet nauttimaan. Tässä vaiheessa oli enää kaaso mukana matkassa. Minä join vettä kun ajoin. Herätti liikenteessä hilpeyttä kun sulhanen istui minun vieressä morsiuskimppu kädessä ja takapenkillä hihitteli kaaso.

588199.jpg

Päivän tarkoitus oli sanoa tahdon. Ja se toteutui. Juhlat järjestetään suuremmalle porukalle myöhemmin eli kun keittiöremontti on valmis. Ehkä heinäkuun alussa.

Mutta. Päivä oli ihana ja kaunis. Siitä jää hyvät ja onnelliset muistot. Juuri näin pienenä tapahtumana me se haluttiin ja siitä tuli aivan juuri sellainen kuin pitikin. Meidän näköinen.

588200.jpg