Eilen oli illalla kestovaippakurssi ja huovutuskurssi samaan aikaan tietysti. Menin vaippakurssille. Olisi pitänyt valita toisin. En saanut mitään muuta aikaiseksi kuin leikattua kankaita. Se opiston ompelukone oli ihan kamala ja mulla meni varmaan tunti kun yritin saada siitä kunnon tikkiä, mutta kun ei niin ei. Hermot meni. En ole koskaan sen paikan ompelukoneilla onnistunut missään ja siksi olen yleensä vienyt oman koneen mukaan. Mutta nyt en jaksanut kantaa. Ärsytti se opiston kone. Ja se, etten saanut valmista.

Tein eilen blogiin Kestovaippasivun ja ajattelin jo innoissani, että pääsen sinne tänään päivittämään ekan valmistuneen vaipan. En pääse. Mutta ehkä joku muu päivä.

Tänään sitten verenpainetta nostivat markkinat. Ajoin Lahteen tarkoituksena ostaa Sokoksesta Nightwishin uusin levy. Kun ilmoittivat myyvänsä sen aika edullisesti. Oli virhe mennä tänään. Lahden kauppatorilla oli markkinat eli parkkipaikkaa ei meinannut löytyä mistään. Samoin joka paikka pursusi väkeä. Etenkin Sokos. Koska. Siellä oli ilmainen kahvitarjoilu ja alkanut alennusmyynti. Oli aika rankkaa. Mutta levyn sentään sain ostettua.

Ostin tietysti vähän muutakin. Löysin alesta edullisesti muutamia joululahjoja. Ja lyhdyn kuistille. Olisihan tämä vähän isompi voinut olla, mutta nyt se on tätä kokoa ja ihan hyvä.

Markkinaostoslyhty.jpg picture by pupupossu

Alennuksessa oli myös kahvikuppisarja mitä kerään. Arabian Lumi. Ostin pari kuppia. Tänään on hyvä juoda kahvit uusista kupeista.

Markkinaostoskuppi.jpg picture by pupupossu

Satuin myös ihan vahingossa löytämään Vuorelman pihatorin ja sen alennukset. Sieltä löytyi edullisia perinnekirjontakankaan paloja ja ryijypohjaa. Ostin myös yhdet pitkät puikot. Ja sitten löytyi vielä oikein kullatut pyöröpuikot. Nehän oli tietysti ihan pakko saada. Numeroltaan 2 ja pituus 80 cm, eikä mulla ole mitään hajua mitä tuon kokoisella pyöröllä tekisin. Mutta kun se oli kullattu. Täytyyhän mullakin edes yksi sellainen olla :O)

MarkkinaostosVuorelma.jpg picture by pupupossu

Alma oli kovin seurankipeä kun tulin kotiin. Oli pakko ottaa tuo kuva noista Vuorelman ostoksista noin kun kissa ei poistunut millään. Ja yleensä Almasta otetut kuvat ovat tämän näköisiä.

MarkkinaAlma.jpg picture by pupupossu

Markkinapäivän saldo: Hermot melkein meni. Ja väsyin. Enkä jaksanut kävellä hakemaan lankakauppaan tilaamiani lankoja. Mutta Nightwishin levyn sain. Ja torilta puolukoita :O) Pääsee puolukkapiirasta tekemään! Eli positiiviselle puolelle kuitenkin päädytään :O)