Töistä kotiin. Ensimmäisenä postilaatikolle. Ja taas oli laatikon täydeltä kivaa postia. Vaikka siellä olisi ollut lasku seassa olisi silti hymy ollut huulilla. Mutta ei yhtään laskua tänään.

Käsityölehti tuli. Siinä ei ollut pikaisella selauksella mitään sellaista mikä olisi kovasti innostanut. Tänään olin jo päivällä peruuttanut tilauksen. Kesällä en ehdi lehteä lukemaan. Tilaan taas syksyllä tai sitten ostelen ironumeroita.

Sitten ne kaksi muuta postia, mistä se hymy oikeasti tuli. Salainen askarteluystävä muisti postikortilla! Kiva juttu. Kiitos kovasti :O) Ja toinen laatikosta löytynyt ilon aihe oli Lumikin blogin arvonnasta saatu yllätyspalkinto :O)

IMG_4480.jpg

Kissakortti tuli Salaiselta askarteluystävältä, toinen kortti Lumikilta. Yllätyspalkintoon kuuluivat nalletarrat ja Fazerina. Nyt kävi vanhanaikaset ja suklaa ehti kahvin kera suuhun ennen kuvaamista. Voitte nyt vain kuvitella sen ihanan maun suussanne. Niin minäkin teen :D Kiitos paljon Lumikki ja Salainen askarteluystävä :O) Oli oikein mieluisat yllätykset!

Meillä käytiin taas keskustelu postiasioista:

- Katso mitä posti toi. Taas kaikkea ihanaa!

- Mitä siinä on?

- Käsityölehti, kortti askartluystävältä ja Lumikin blogin arvontapalkinto.

- Miksei mulle tule ikinä mitään. Ja mikä Lumikki?

- Perusta käsityöblogi niin johan alat säkin saamaan postia.

- En perusta. En osaa tehdä käsitöitä. Ne on tyttöjen juttuja.

- Voithan sä perustaa Kimmon ketjusilmukanvirkkausblogin. Arpajaispalkinnoiksi voit sitten aina antaa virkattuja ketjusilmukkanyörejä...

- En perusta.

Viimeinen lause tuli jo vähän ärhäkällä äänensävyllä :D Me ollaan samantapainen keskustelu käyty usein. Kyllä mua aina jaksaa naurattaa tämä. Mutta oikeasti tajusin tässä eräänä päivänä, että blogin pitäminen (=netissä hengailu) on myös alkanut täyttämään tuota oikeaa postia. Eli omaan postilaatikkoon tulee aina silloin tällöin jotain ja ihan oikeita kirjeitäkin. Samoin on itse tullut lähetettyä postia paljon enemmän kuin ennen blogielämää. Ja myös niitä oikeita kirjeitä! Se on kiva asia.

Tämä blogi ei luultavasti hiljene täysin pääsiäiseksi. Olisi tarkoitus saada aikaiseksi kaikenlaista pitkän vapaan aikana. Ja koska elämme täällä remontin keskellä niin ei oikeaan pääsiäistunnelmaan nyt pysty kunnolla virittäytymään. Kaikki paikat on niin pullollaan tavaraa ja epäjärjestys on suuri. Yritän siis tehdä myös käsitöitäkin pitkästä aikaa. Ainakin parit ATC-kortit teen. Ja jotain muutakin. Sen lupaan.

Tässä yksi pieni askartelu kolmenkymmenen vuoden takaa. Mies on pienenä askarrellut munakennoista pääsiäispuput. Näiden pupujen välityksellä toivotan kaikille oikein mukavaa, aurinkoista, iloista ja rauhallista pääsiäistä :O)

IMG_4481.jpg