Edit 23.8.2007 klo 9.10

Kiitos laukkuohjevinkistä. Ohjeen olen jo saanut, joten nyt pääsen minäkin miettimään minkä värisen ET-laukun tekisin :O)
 

Monissa blogeissa on ollut näytillä kauniita virkattuja kesälaukkuja ET-lehden ohjeella. Mulla on itsellä ollut kesken yksi virkattu kesäkassi jo pitkään ja ensin ajattelin, että teen sen kun se kerran on tekeilläkin. Mutta kun yhtenä päivänä taas yritin sitä omaa mallia väsätä niin muistin miksi se on ollut pitkään kesken: lanka on niin pahaa virkata, ettei työ oikein kiinnosta. Ja tämän lisäksi näin tänä aamuna tuon ET-kassin oikein livenä ja päätin heti, että kesken oleva kesäkassi jääköön kesken vaikka ikuisiksi ajoiksi - tahtoo ET-kassin. Se on niin kaunis malli.

Nyt kysynkin, että onko kenelläkään tämän blogin lukijoista ohjetta tuohon ET-kassiin. Kyseessähän on siis ET-lehden no 10/2007 ja siellä ollut ohje. Jos joku sen ohjeen itseltään löytää ja viitsii minulle kopioida ja lähettää niin suureen kiitollisuudenvelkaan jään. Korvaan tietysti postikulut ja kopiokulut. Kommenttilaatikkoon voi laittaa viestiä tai sähköpostiin: minnakatrielina at gmai piste com.