Nämä ovat odottaneet jo hyvän aikaa valmiina sopivaa kuvauspäivää ja se oli tänään. Huomenna olisi luvassa vieläkin lämpimämpi päivä, mutta jo nämäkin asteet riittivät villavaatteiden kuvaukselle.

IMG_0909.jpg picture by pupupossu

Valmistuneita KesäYönHullutus-aloituksia on nyt yhteensä neljä. Ja jos nämä kelit jatkuvat ei se kuuden valmiin tavoite enää kuulosta ollenkaan niin vähältä. Helteellä on jumissa puikot ja koukut. Mutta tässä nyt nämä.

tyynensukistaselvempikuva.jpg

Sukat

Lanka: Lankavaihdossa napattua Punasen värjäämää Nallea. Kulutus 40 g.

Puikot no 3.

Ohje: Tuulan sukat.

tyynensukat.jpg

Ihanat ja taatusti vauvan jalassa pysyvät sukat. Tämä on ainoa malli, mitä minä suostun vauvan jalkaan enää neulomaan. Kuvassa näyttää kyllä siltä, että sukkaa on potkittu jalasta pois, mutta se ei pidä paikkaansa. Puin sukat vatsallaan olevalle tytölle, enkä jaksanut laittaa niitä kunnolla. Lanka on ihanan väristä, just minun maun mukaista. Sukista jäi vielä vähän tähteelle. Se taitaa jäädä aarrelaatikkoon.

tyynenpunaisetvillahousut.jpg

Villahousut

Lanka: Todellista vuosikertavironhahtuvaa ihan eri vuosituhannelta, yksinkertaisena. Kulutus 100 g.

Puikot no 5 ja lahkeissa 4.5.

Ohje: Ulkomuistista tehty jotenkin sinnepäin Ullaneuleen mainiot Villapöpät.

Taas yhdet. Muistin, että tässä vuosikertahahtuvassa olisi ollut vaaleanpunaista, mutta olen sen kai siitä ulkoreunalta käyttänyt johonkin tähdellisempään. Mutta punaiset on hyvät. Pidemmät olisin mielinyt, mutta näihin lanka juuri riitti. Pitää neuloa pariksi babylegsit, että tarkenee pitää talvellakin.

tyynenbaskeri.jpg

Kesäbaskeri

Lanka: Novita Luxus Cotton. Kulutus 50 g.

Koukku no 4.

Ohje: Omasta päästä Tyynen päähän. Pylväillä ja ketjusilmukoilla.

Niin se vaaleanpunainen hivuttautuu meille pikku hiljaa. Tästä tuli ihana ja hiukan iso, mutta sopinee myös ensi kesänä. Ja jos ei, niin sitten tehdään uusi. Ja ehkä erillä värillä.

Ihan olen tyytyväinen näihin neuloksiin ja virkkuuseen. Ja tyytyväiseltä se vaikutti mallikin.

IMG_0904.jpg