Kiitos hiekkalaatikkokommenteista ;) Ja muistakin kommenteista. Niin harvoin tulee kiitettyä, että ihan nolottaa.

Hiekkalaatikon päälle on tehty suojus kissojen varalle vanhasta suojapeitteestä. Se leikattiin ympyräksi ja painoiksi sidottiin reunoille kiviä. Meinaa kyllä aina unohtua tuo suojan laitto paikalleen leikkien jälkeen. Toistaiseksi kuitenkaan ei laatikkoon ole kissat pissanneet. Niitä kuitenkin pyörii viisi kappaletta tässä meidän pihalla. Toisaalta ne leikit leviävät siihen laatikon ympäristöön, missä on noita hiekkapolkuja ja nekin kai pitäisi suojata, mutta sitä en ole tehnyt. Ei pissalöytöjä niissäkään.

Lauantaina oli KIP eli Knitting in public eli julkineulontaa. Mukava kolmetuntinen mukavassa seurassa Lahdessa Santa Fén terassilla.

Ennen kippiä tein kirpparilöytöjä. Toivolle tuoli, pallo, kastelukannu. Kipin jälkeen löysin itselleni hamekankaan kangaskaupasta.

kannujapallo.jpg picture by pupupossu

pallokangas.jpg picture by pupupossu

tuoli.jpg picture by pupupossu

Toivolle ostettiin myös teltta. Siitä taitaa olla innostuneimpia minä ja Eemeli. Toivoa kiinnosti enemmän kaivurin kauha, joka oli teltan vieressä.

IMG_7977.jpg picture by pupupossu

IMG_7986.jpg picture by pupupossu

Sunnuntaina käytiin jälleen siivoamassa mökkiä. Nyt ei tarvitse juhannuksen viettoa aloittaa siivoamalla.

Pihalla olen viikonlopun aikana aloittanut puron ja altaiden pesun ja kiveämisen. Homma on yllättävän nopeaa ja siitä on luvassa raporttia lähikuukausina. Kuten myös yleisön pyynnöstä kasvihuoneesta. Kitkemättä olisi vielä yksi kivikko. Jonka jälkeen voikin kitkemisurakan aloittaa jälleen alusta.

Neulepuolella on edelleen kesken kaksi puuduttavan tylsää neuletta. Siitä huolimatta aloitin virkkaamaan toppia. Ja kesän Suuri Käsityölehdessä oli kivoja kesähattuja ja kassi hamppulangasta. Täytyy tilata lankaa, että saa noita ainakin aloitettua kesän aikana. Itselle tekisi mieli myös aloittaa huivia ja neuletakkia, mutta taitaa olla kiireellisyysjärjestyksessä seuraavana Toivolle sukat, lapaset, myssy ja haalari ensi talveksi. Toivo kasvaa, minä toivottavasti en.

Niin ja jos jotakuta kiinnostaa. Salaojituksista on tullut ja tulee päivityksiä Talossa tapahtuu -blogiin. Niitä tarkempia päivityksiä kuin täällä. Jos joku vielä jaksaisi muokata sen blogin ulkoasua niin hyvä olisi.