IMG_8780.jpg picture by pupupossu

Toivo-päivitystä tänään. Koska Toivon syntymästä on kulunut 3 kuukautta. Eilen oli kolmen kuukauden neuvola eli lääkärintarkastus ja piikki reiteen. Hyvää kuuluu eli käyrillä mennään kaikessa. Aika nopeasti poika otti kiinni sen painokäyrän, vaikka syntymäpaino oli kovin pieni. Kohta kai mennään jo käyrän ylärajoilla.

Terveydenhoitaja puhui aluksi maissivellin aloittamisesta. Kun Toivo laitettiin puntariin ja lukemaksi tuli 6445 g, sanoi hän heti, että unohtakaa vellit. Hyvä niin. Vielä jos pärjättäisiin muutama kuukausi pelkällä äidinmaidolla.

Jännitti vähän eilinen ilta etukäteen kun tiesin rokotuksen saattavan aiheuttaa itkua ja kiukkua ja kuumetta ja kipua. Niin ei onneksi meillä käynyt. Panadol-suppo laitettiin tosin varmuuden vuoksi. Ja pienten alkuvaikeuksien jälkeen saatiin sekin paikalleen. Kun ymmärrettiin mitä pitää tehdä. Muutaman kerran se tosin pongahti ulos. Ei sentään silmille ampunut :D

IMG_8788.jpg picture by pupupossu

Neuvolakäynneillä on herättänyt paljon kysymyksiä nuo meidän kestovaipat. Tälläkin kerralla niistä kyseltiin useamman ihmisen voimin. Kovasti ne tuntuvat kiinnostavan. Aloin vain itse sitä miettimään, että täällä meidän pienellä paikkakunnalla ei varmaan sitten ole kovin montaa kestovaippojen käyttäjää. Tuskin nyt ensimmäinen tai ainoa olen, mutta ei liene mikään valtava menestys täällä. Harmi.

IMG_8790.jpg picture by pupupossu