Vaikka paljon on vielä opeteltavaa, niin uusi läppäri tuntuu jo ihan omalta. Vanha tuntui aivan kamalan vanhalta ja naurettavan kömpelöltä, kun sitä vähän kokeilin.

Mutta talvista pihapäivitystä olisi luvassa ennen kuin lumet tuosta sulavat :) Kuvat eivät nyt kerro ihan tämän päivän totuutta koska koko viime yön ja tämän päivän on satanut lunta, mutta näin oli vielä viikolla. Nyt on kaiken päällä 15 senttiä lunta eikä aurinko paista.

Tarkempi kiertely pihalla osoitti, että puput eivät ole vain vierailleet puutarhassa vaan ovat jopa asustelleet pensaikoissa. Ja noita pupujen tekemiä polkuja on aivan kamalan paljon. Naapurin pihalla ei näkynyt ensimmäistäkään. Mutta eipä siellä ole mitään syötävääkään. Osa pupunpoluista oli jopa niin koviksi tamppaantuneita, että niillä pysyi kävelemään.

Koska lunta ei ole vähään aikaan satanut on päivittäiset ulkoilut lasten kanssa olleet melkoista tumput suorina seisoskelua. Tai me ollaan aika paljon tehty pihalle polkuja ja aloitettiin jopa lapioimaan terassilta lumia pois. Keinu on ollut käytössä jo useamman päivän.

Tyyne on myös alkanut viihtyä meidän kanssa pihalla. Laitettiin kokeeksi kengätkin jalkaan, mutta niiden kanssa tyttö ei ottanut askeltakaan. Oli aivan kamala kokemus. Joten jatketaan vielä toppatossujen kanssa, niin pääsee Tyynekin liikkumaan. Täytyy kai harjoitella kengillä kävelemistä ensin sisällä.

Polkujen tekemisen ja kukkapenkeissä lapioimisen lisäksi tehtiin lumirakennelmia katolta pudotetuista lumikokkareista. Niistä tuli hienoja. Vaikkei niitä olekaan enää yhtään jäljellä.