Toivonpäiväkemuja ei järjestetty tänäkään vuonna syystä että on tarkoitus pitää yhteiset toivonvienonpäiväjuhlat ja leikkimökin tupaantuliaiset ihan tässä lähitulevaisuudessa. Viimeistään Vienonpäivänä. Mutta olihan tässä Toivonpäivässä jotain erilaista kuitenkin tavan päivään verrattuna.

Aamulla kaivinkone aloitti pihalla kaivuutyöt ja se oli jo aika kova juttu ja jopa niin kova, että viikonloppuna nauhoitettujen Muumien katselut jäivät kesken.

Pihan jännitysnäytelmää ei jääty seuraamaan, vaan lähdettiin Lahteen Launeen perhepuistoon viettämään aamupäivää yhdessä ystävien kanssa. Ja kivaahan siellä oli.

Kotona oli vuorossa nimpparilahjan avaaminen ja se oli merirosvolaiva, joka oli kuulemma ihan paras lahja. Ystävä kävi pikaisesti toivottamassa Toivonpäivää ja leikkimässä lasten kanssa. Juotiin Toivonpäiväkahvit kera Toivonpäiväpullan. Toivokin joi melkein kupillisen kahvia juhlan kunniaksi. Illalla oli vielä vuorossa kaivuutyötä pihalla ja merirosvolaivalla leikkiä sisällä. Ja päivä huipentui jäätelöautolta ostettujen jätskien syömiseen iltapalaksi.

Ja ihan viimeisenä illalla Toivo vielä halusi, että laulan onnittelulaulun yhdessä Tyynen kanssa ja toivotan hyvää Toivonpäivää. Laulut laulettiin ja hyvät päivät toivotettiin ja sen jälkeen Aku Ankkaa iltasaduksi luettiin.

Tämä Toivonpäivä oli hyvä päivä.