Miehellä alkoi seitsemän viikon lomaputkesta eka kaksiviikkoinen. Noitten viikkojen aikana on suunnitelmissa tehdä kaikenlaista sekalaista pikkuremppaa. Kuten maalata muutamia listoja, laittaa takan edusta kuntoon ja viimeistellä leikkimökki. Sen lisäksi on jo kesäkuussa aloitettu rappukäytävän pintaremonttiurakka tarkoitus tehdä loppuun. Ja siitä aloitettiin. Muutama päivä sitten poistin vanhat tapetit. Enkä tietenkään joutunut tekemään sitä yksin. Tapettien repiminen oli niin kivaa, että siitä puhutaan vieläkin.

Olen jo aloittanut uuden tapetin laittamista ja hiukan maalannut. Miehen osuus on listojen irroitus ja takaisin kiinnitys ja lasten pitäminen poissa jaloista.

Remontin lisäksi ollaan ehditty käydä synttäreillä ja muualla kylässä, meillä on käynyt vieraita, ollaan oltu laskiaisriehassa ja kolattu muutama kuormallinen lunta.

Tänään on välipäivä kaikesta muusta paitsi syömisestä ja päiväunista ja ihan vähän tapetoinnista. Minulla roikkuu käsivarressa kiinni eilisestä laskiaismäestä väsynyt tyttö, joka hokee: Minä pidän sinusta tosi paljon. Olen ihana tyttö. Tyyne on äidin tyttö. Toivo ei ole tyttö.