Kiitos huivikommenteista. Sen verran huivikoukkuun jäin, että toisenkin kolmiohuivin sain eilen valmiiksi. Tai odottelee se vielä pingotusta ja lankojen päättelyä. Sopivia nappejakin löytyi viikolla, joten ehkä tässä piakkoin valmistuu myös villatakki ja huovutettu liivi. Villahousut olen myös neulonut, mutta ne ovat parhaillaan lanoliinikylvyssä. Ompeluja ei ole viime aikoina valmistunut. Pitäisi kyllä tehdä monenlaista: vaippoja, ruokalappuja, syöttötuoliin pehmuste, imetystunika, Toivolle haalari. Ja kaikilla on jo pienoinen tarve.

Mutta ei valmistu kun kaikki vapaa on viime päivinä mennyt pihatöissä. Mutta kivaahan se on. Mies on haravoinut nurmikot ja minulle on jäänyt kukka- ja pensaspenkkien rapsuttelu. Sekin on lähinnä ollut kitkemistä koska viime syksynä jäi tekemättä kun oli se vatsa. Meidän pihalla mellastaa lähinnä ikävä rönsyleinikki.

IMG_0223.jpg picture by pupupossu

Onneksi puutarhaan on jo istutettu paljon. Ei tarvitse rankkoja ja aikaavieviä kaivuupuuhia tehdä. Vain jotain yksittäisiä pensaita voi laittaa. Helppoa. Kaksi vähän isompaa suunnitelmaa on tosin. Laatoitetulle alueelle tulee pieni pihamökki. Sellainen neliön muotoinen, jossa on ikkuna joka seinällä. Ja sisällä grilli. Ja laattoja saan tuosta toisen suunnitelman toteuttamiseksi.

IMG_0228.jpg picture by pupupossu

Kasvimaan eteen tulee laattoja ja hiekkaa. Hiekan päälle hiekkalaatikko. Laattojen päälle pöytä ja tuolit.

IMG_0224.jpg picture by pupupossu

Tällaiset on suunnitelmat.

Koska mies oli lomalla viime viikon ehdittiin tehdä muutakin kuin vain pihatöitä.

Käytiin Ikeassa. Ostettiin sieltä Toivolle musta potta.

Kuvassa iloinen Ikeankävijä.

IMG_0191.jpg picture by pupupossu

Ensimmäinen vähän pidempi reissu sujui hyvin. Kunhan vain muistettiin tankata riittävän usein: parkkipaikalla, Ikeassa, parkkipaikalla, parkkipaikalla, tiehaarassa, bussipysäkillä...