Eilen tapahtui kummia. Poika nukkui ulkona yli neljän tunnin unet. Ja koska mua ei väsyttänyt niin ehdin tehdä siinä ajassa paljon. Leivoin rösökakun eli piirakan minkä päälle tulee kaurahiutaleista kuorrutus. Muuten se 'tein paljon' oli lähinnä keittiössä kaappien ja laatikoiden siivousta ja pölyjen pyyhkimistä. Mutta nyt on laatikot hienossa järjestyksessä.

IMG_8572.jpg picture by pupupossu

Vielä oli tavarat hakeneet paikkojaan kesäisen keittiöremontin jäljiltä ja joissakin laatikoissa oli aivan kamala sekasotku. Nyt kun keittiö on ollut jo käytössä hyvän aikaa on ehtinyt selvitä se, mitä kannattaa missäkin säilyttää. Pois jouduin heittämään vain kaksi kissojen ruokalautasta, jotka eivät mahtuneet uuteen säilytyspaikkaan. Vielä killeillä kuitenkin kuppeja riittää.

Jotain pieniä juttuja tein keittiön koristukseksi. Ei varsinaista askartelua, mutta jonkinlaista väkertelyä ja näpertelyä.

Muratille niinestä rusetti.

IMG_8569.jpg picture by pupupossu

Vehnäkimppu ruukkuun ja rusetti ympärille.

IMG_8571.jpg picture by pupupossu

Keittiöjakkara meni kesäisen remontin aikana melko kamalaan kuntoon. Ja olihan se jo aikaisemmistakin remonteista vähän kärsinyt. Mies hioi puuosat ja lakkasi ne samalla sävytetyllä lakalla kuin keittiön lattiankin. Minä puolestaan tein siihen askartelumaalilla sabloonan ja töpöttimen avulla kuvion. Tästä tuli ihan hauska.

IMG_8570.jpg picture by pupupossu

Tänään jos poika nukkuu yhtä pitkät unet ja jos mua ei silloin väsytä pitää saattaa loppuun yksi ompelujuttu. Ja neule. Ja yksi laatikko vielä keittiössä siivota.