Tässä on viime päivät menneet mukavasti keittiön kaappeja täytellessä ja astioita ynnä muita tavaroita pestessä. Keittiö alkaa olla viimeistelyjä vaille valmis, mutta laatikoita ja kaappeja olen saanut täytettyä.

IMG_6077.jpg picture by pupupossu

Melkein tuli yhtenä päivänä epätoivo, kun mies kantoi alakerrasta lisää tavaraa juuri kun olin luullut, että kaikki astiat on jo paikoillaan. Se on kumma miten puolessa vuodessa ehtii unohtamaan mitä kaikkea sitä omistaakaan kun niitä ei näe.

IMG_6069.jpg picture by pupupossu

Aika paljon tulee kyllä tämän(kin) remontin yhteydessä siivottua myös kaikkea muuta ja laitettua tavaraa kiertoon. Suunnitteilla on siis syksyllä mennä taas torille myymään tavaraa halvalla hinnalla.

Lisää haastetta kaappien täyttämiselle tuo se, että meille tuli neljä lasiovellista kaappia, joten niihin ei ihan mitä vain ja miten vain voi laittaa. Kun kerran kaikki näkyy.

IMG_6081.jpg picture by pupupossu

Kaikki tällainen järjestely ja siivoilu on kyllä minusta todellisuudessa tosi kivaa. Nyt vain pieniä paineita on tulevista hääkemuista. Ne on ihan kohta. Ihan liian pian. Totesin jo sen, että kaikkea ei nyt saada paikoilleen. Laitetaan vaan se mitä ehditään ja loput sitten myöhemmin. Kyllä ne tavarat säilyvät pahvilaatikoissa, kuten tähänkin asti.

Ja se tosiasia on nyt vain hyväksyttävä, että en ehdi ompelemaan uusia verhoja saati sitten sohvaan päällystä. Mattoa ei varmaan ehditä pesettämään eikä pihaa kitkemään. Juhlat varmasti onnistuvat kaikista näistä 'puutteista' huolimatta.

IMG_6101.jpg picture by pupupossu

Ja ettei vaan tulisi siivoamisella ja juhlien järjestämisellä mitenkään kiire on muuta ohjelmaa oltava paljon ennen pippaloita. Huomenna lähtö häämatkalle ja paluu sunnuntaina, ensi viikolla kolme iltaa varattu lyhyemmille ja pidemmille menoille, seuraavana viikonloppuna on lauantaina Pellavarock ja sunnuntaina veljen pojan synttärit. Joten viimeinen viikko ennen juhlia vain oikeasti aikaa. Jännittävää nähdä miten ehditään vain onko juhlat teemalla siivoustalkoot :D