Laitoin marjapiirakan ohjeen tuohon alle. Se tuli syötyä jo lauantaina, mutta tänään oli Miisan 8 vee synttärit ja siellä päästiin syömään oikein kahtaa erilaista täytekakkua. Ja Kimmo on juuri nyt leipomassa täytettyjä patonkeja, joten ei tämä herkuttelu vielä synttäreihin loppunut. Tämän kyllä täytyy näkyä jossakin vyötärön seudulla.

275654.jpg

Ja jos jotakuta kiinnostaa niin patonkitaikina kaulitaan levyksi ja siihen päälle levitetään tuorejuustoa maun mukaan ja sitten kääritään rullalle ja uuniin. Ja hyvää on.

Nyt tänä viikkonloppuna tuli vähän väkerrettyä joitakin joululahjoja ja jo oli korkea aikakin. Rautalangasta vääntelin sydämet ja lisäsin helmiä sekaan. Nämä ei ehkä onnistuneet ihan niin hyvin kuin toivoin, mutta eiköhän tulos parane kun niitä tekee vielä muutaman lisää. Taisin vähän hätäilläkin kun oli sinne synttäreille lähtö.

275656.jpg

Sitten aloitin myös virkkaamaan isoa kolmiohuivia palasista. Ohje on Nalle-langalle ja löytyi jostakin kesäisestä Pirkka-lehdestä. Tai oikeammin ohje oli pontsolle, mutta nyt halusin tehdä huivin. Lankaa löytyi onneksi varastosta, joten pääsin heti aloittamaan kun oli innostusta. Joskus se kova innostus tuppaa lopahtamaan siihen kun ei löydy heti oikeanlaisia tarvikkeita omasta takaa. Tämän kyllä pystyisi toteuttamaan toisellakin langalla, mutta kiva kun löytyi sitä mitä ohjeessa...kerrankin.

275659.jpg