Tänään on vuorossa ihan turhaa asiaa. Käsityöt eivät ole viime päivinä edistyneet ollenkaan. Syitä on monia: kukaan ei ole piirtänyt kaavoja tai leikannut kankaita tai kelannut puolia, se sama tyyppi ei ole kastellut ja pingottanut neulottuja kappaleita tai jaksanut hakea makuuhuoneesta uutta lankakerää kun edellinen loppui eikä ole aloittanut uusiakaan neuleita kun ei muka ole ollut sopivia puikkoja. Vaikka nyt niitä on. Eilen kävin ostamassa. Tosin ihan just sitä kokoa mitä olisin tarvinnut ei ollut. Joten taas yksi syy lisää lykätä nelomista. Ostin myös lankaa. Eihän sitä tiedä koska taas innostun tekemään jotain. Ehkä jo tänään.

Koska eilisestä päivästä vietin hyvän tovin kaupungilla tuli myös jotain ostettua. Kuvasin myös muita turhia asioita, joihin olen viimeisen kuukauden aikana vähiä rahojani sijoittanut.

Tiimarin alennusmyynnistä koritavaraa. Ja muratti numero 200 tai jotain. Pysyykö hengissä edes kesän loppuun. Kenties. Jos vain muistaisin kastella ja suihkuttaa.

Murattijakartio.jpg picture by pupupossu

Turhakesammakko myöskin Tiimarin alesta. Istuskelee sellaisen muratin seassa, jota en pysty tappamaan. Niin luulisin. En ainakaan ole koskaan kuullut punkin tuhonneen muovimurattia.

Sammakko.jpg picture by pupupossu

Kynttilänjalkoja Euromarketin alesta ja Lahjaliike Uniikista.

Kynttilnjalat.jpg picture by pupupossu

Kynttilnjalka.jpg picture by pupupossu

Kirjoja: Tiina Nopola ja Sinikka Nopola: Rauhallinen Erkki, Johanna Venho ja Anne Peltola: Puolukkavarvas sekä Alessandro Sannia: Maailman hauskimman ja sympaattisimman auton tarina - Kupla.

Kirjat.jpg picture by pupupossu

Niin ihania kirjoja. Rauhallinen Erkki - sitä minulle suositeltiin eikä turhaan, hauska kirja. Kuplan kuvia, historiaa ja nykypäivää ja vieläpä ihan suomeksi. Puolukkavarpaan loruja olen jo alkanut opettelemaan.

Hullu vauvanpullukka, anna pusu, pullapossu, äidin kulumullukka, pupupipo, lapatossu.

Vielä olisi yksi kuva kahdesta pihalinnusta. Nämä Lauran kaupasta. Ostin sieltä muutakin, mutta en tiedä mihin ne ostokset on laitettu.

Linnut.jpg picture by pupupossu

Näiden kaikkien lisäksi olen tuhlannut rahaa alennusmyyntivaatteisiin itselle ja Toivolle, kankaisiin ja muihin ompelutarvikkeisiin, vispilään, pyykkipoikiin, uunivuokaan, lastenlaululevyihin ja varmasti johonkin muuhun joka on jo ehtinyt unohtua.

Eilisen kaupunkikävelyn seurauksena tänään on oikea nilkka hiukan käyttökelvoton. Mutta päivä oli kiva ja seura erityisen mukavaa, joten pienet vaivat eivät haittaa. Eikä se nilkka niin kovin käyttökelvoton ole kun ollaan jo tänä aamuna Toivon kanssa ehditty tanssahdella uuden lastenlevyn tahtiin. Saa lapsi-rukka vihdoin kuunnella oikeaa lastenmusiikkia eikä jotain jiikarjalainenkotiteollisuusviikatejuice-osastoa, jota äiti on tähän asti väittänyt lastenmusiikiksi.

Sä käsi ojenna ja taakse taivuta.
Sä käsi ojenna ja sillä piirrä ympyrä.
Sä huugi-guugi tee ja pyöri ympäri
ja sitten lopeta.

Kun vain tietäisi, että miten se huugi-guugi tehdään.