Vaihdettiin Millamin kanssa ATC-kortteja aiheella 'Käsityöt' ja vapaa aihe. Tässä ensin Millamin kauniit kortit. Vapaa aihe on nimeltänsä 'Naisen elämää'. Hauskat kuvat ovat vanhoista lehdistä.

Naisenelm.jpg KsitytMillam.jpg

Minun tekemät kortit sitten. Vapaata aihetta käytin hyväkseni ja nimesin kortin aiheeksi 'Käsityönä tehty'.

KsitytMinna.jpg Ksityntehty.jpg

Käsityöt -korttiin liimasin ensin ohuen huovutetun tilkun ja päälle pitsiä, kangasta ja pienet kutimet. Napin ompelin kiinni ja jätin myös neulan korttiin. Käsityönä tehty -kortissa on huovutettu villaa kiinni sifonkiin, jonka päälle kirjoin vapaalla konekirjonnalla kuvioita. Palasen kiinnitin taustapahviin käsin pistoilla.

Näitä oli taas hauska tehdä!

Eilen kävin ystävälläni Helillä kylässä. En siis nukkunut. Tämä päivä meni arkirutiinien kanssa eli ruokakaupassa käynnissä. Minä lankesin ostamaan karkkipussin. Meillä on karkkilakko kestänyt jo tammikuun alusta. Siis se sellainen lakko, ettei itse osteta mitään. Ja muutenkin vain harkiten otetaan tarjottuja makeisia. Harkiten tarkoittaa sitä, että jos joku iäkäs ihminen tarjoaa. Silloin on parempi ottaa. Ettei kukaan loukkaannu. Tänään siis tuli oma pakko makeisiin. Mutta kun oli tullut uusia Panttereita - Yöpanttereita. Ne on niin uusia, ettei Fazerin nettisivuillakaan ollut vielä niistä kerrottu. Joten pakkohan niitä on maistaa. Ihan pakko.

Edit klo 17.55. Nuo kuvat eivät jostain syystä äsken näkyneet. Kokeillaan uudestaan. Samalla sitten lisään vielä tämän viimeisen hauskan kuvan. Sain viikonloppuna sähköisen postikortin Salaiselta askarteluystävältäni ja vasta nyt muistin, että kuvan voisin laittaa näytille. Niin tässä käy kun kaiket päivät vain nukkuu. Asiat unohtuu.

Kiitos paljon Sinulle SAY :O)

psiinen.jpg