Kiitoksia jälleen kommenteista, joita nuo valmistuneet neulokset saivat. Nyt jo uskallan luvata tässä kuussa lisää valmista kun sitä jo on, mutta tällä kertaa muuta.

Anonyymin kommenttiin sen verran vastausta, ettei kenellekään jää väärää kuvaa. Kaikki, jotka minut ja miehen tuntevat oikeassa elämässä, tietävät, että meillä ei vähätellä, halveksuta tai haukuta toista. Ei keskenään eikä kenellekään muulle. Siihen ei ole kumminkaan puolin mitään syytä. Siksihän me yhdessä olemmekin. Ystävällistä vitsailua meillä harrastetaan kyllä paljon - hyvässä hengessä. Kuten pojaksi kutsumista. Ja tyttäreksi. Se ei meillä tarkoita vähättelyä.

Mutta jostain muusta piti kirjoittaa ja se oli se, että olen tehnyt kivoja kirppislöytöjä. Ja muitakin ostoja. Olin hyvän ystävän kanssa päivän kaupungilla ja muutama kirpputori ehdittiin kiertää kahvittelun lisäksi.

Toivolle löytyi kattilallisen verran pieniä muovieläimiä ja yksi dinosaurus.

muovielimet.jpg picture by pupupossu

Minulla on itsellä kolmet maiharit - eri pituisilla varsilla ja ostoslistalla vielä ainakin yhdet. Leikellyt ja lätistyneet jalat eivät oikein meinaa mahtua kunnolla muunlaisiin kenkiin. Riemastuin kovasti kun löysin Toivollekin omat muutamalla eurolla. Isot vielä, mutta ensi kesänä ovat sopivat.

maiharit.jpg picture by pupupossu

Miehen ollessa lomautuksella tämän viikon meillä on päivälläkin mahdollista käydä ostoksilla. Iltaisin harvemmin tulee kauppoihin lähdettyä. Ostoslistalla oli kori, purkki ja imuri. Ja makeisia. Uusi imuri oli oikea löytö. Pieni ja kevyt. Ja mikä ihana letku siinä onkaan. Samanlainen kuin äidin ikivanhassa Hooverissa. Hintaa imurilla oli sen verran, että luulisin sen olevan hyvä. Kaupassa kyllä testailin, mutta vasta kotitestit sitten näyttävät miten se oikeasti toimii. 

purkki.jpg picture by pupupossu

imuri.jpg picture by pupupossu

Lokakuun puolen välin tietämissä kävin kaksilla lastenvaatekutsuilla. Esittelyissä oli Me&I, Nekkudesign ja Naperonuttu. Ja jokaisesta ostin jotain. Toivolle puseron, housut, yöpuvun ja itselle mekon. Eilen sain viimeiset kutsuostot kun käytiin katsomassa Ilmaria ja kanoja. Myös Nukkumatti pääsi meille unihiekkaa heittämään. Tähän mennessä Toivon nukkurutiineissa ollaan vain ihmetelty Nukkumatin unihiekkapussia, mutta nyt löytyy koko matti meiltä.

nukkumatti.jpg picture by pupupossu

Meillekin saapui jälleen viime viikon lopulla flunssa. Se on jonkun verran uusinut suunnitelmia ja nyt etenkin kun minäkin olen taudin saanut. Taitaa olla ainoa asia mitä tänään teen tämä blogin päivitys. Suihkuun menen jos tarkenen.