Tässä sitten esittelyssä kaikki itse neulotut joululahjat eli kahdet lapaset. Loput itse tehdyt sitten eri päivityksessä.

Lotanlapaset.jpg picture by pupupossu

Lapaset Lotalle

Lanka: Korialla lankavaihdossa saatua lankaa enkä muista enää millään mitä tämä oli vaikka sitä silloin kysyin. Kulutus 40 g.

Puikot no 3,25.

Ohje: Peruslapanen, ei varsinaista ohjetta.

Lapaset menivät Toivon kerhokaverille joka on myös Toivon pikkuserkun serkku eli pari kuukautta vanhemmalle Lotalle. Oli kiva neuloa vaaleanpunaista kun sitä väriä ei ole itselle tarvinnut käyttää. Toivolla tosin on kaksi vaaleanpunaista vaippaa ja yksi vaaleanpunainen kylpyankka, mikä on määrällisesti tasaveroinen meillä olevien vaaleansinisten tavaroiden määrän kanssa - ainakin tällä hetkellä :D

Sonjanlapaset.jpg picture by pupupossu

Lapaset Sonjalle

Lanka: SandnesGarn Tove. 100 % villa. Kulutus noin 50 g.

Puikot no 4.

Ohje: Evan Yhden kerän Tove-tumput. Kerrosmääriä lisäsin sekä lapasosaan että peukaloihin. Ei enää muistissa kuinka paljon. Vanutus 60 asteessa.

Minä laitan melkein kaikki pesukonevanutusta tarvitsevat neuleet suosiolla heti 60 asteeseen. Niin usein olen ensin yrittänyt 40:ssä eikä ole minun mielestäni vielä tarpeeksi tiivistyneet. Näistä tuli oikein hyvät ja houkutus jättää lapaset itselle oli suuri. Vaan pakettiin menivät kuitenkin. Koristeluita mietin kovasti, mutta en malttanut enkä ehtinyt testaamaan kirjailuja koska paketti piti saada jo eteenpäin, joten tyydyin laittamaan toiseen lapaseen koristuksen omasta ehtymättömästä rintamerkkivarastosta.