Maanantai

Ystävänpäivä. Yksi ystävä käväisi pikaisesti, toinen jäi kahville. Sen lisäksi kahvitettiin Muumit.

Tiistai

Lintsasin kierrätyskurssilta. En tarennut lähteä. Sen sijaan ompelin kotona oman äidin ja miehen äidin perintölakanoista pukuhuoneeseen pesupussipussin, koripussin ja tyynynpäällisen. Ennestään siellä oli jo perintölakanoista tehty verho.

Alakertaan rappusten alle ompelin verhon eli pitkän päärmeen kenen-lie-perintölakanan helmaan kun lyhensin sitä sopivan mittaiseksi. Alakerran käytävä ja pukuhuone alkavat näyttää pikku hiljaa ihan siedettävältä. Tosin käytävän lattialla mattona toimiva pahvi on läikittynyt muutaman vuoden aikana rumaksi kaikenlaisista roiskeista ja kissanoksennuksista. Ehkä uusi pahvi olisi paikallaan. Tai miksei sinne voisi oikeaa mattoakin ajatella.

Keskiviikko

Virkkasin ja neuloin. Taisi olla ainoa kerta tällä viikolla. Ulkonakin kävin kun hain postin. Tyyne nukkui päiväunet tuulikaapissa.

Torstai

Kerhoon. Tyynen yksivuotisvalokuvia hakemaan. Miestä hakemaan töistä. Illalla käsityökurssille. Kerhossa Toivo sai pitkästä aikaa kunnon itkupotkuraivarit, kun ei olisi halunnut lähteä pois. Valokuvaamon täti sanoi teettävänsä yhdestä Tyynen kuvasta ison kuvan ikkunaan kun sillä oli niin kivat villasukat jalassa.

Perjantai

Viikon kylmin aamu. -32 astetta. Retki lasten ja ystävän kanssa Orimattilaan ja Lankakauppa Villasukkaan. Ja Lankahamstereissa kun tässä kuussa olen, ostokset olivat hyvin vaatimattomat. Vain hiuspompula. Lankoja en oikeastaan uskaltanut edes katsella. Melkoista kidutusta käydä lankakaupassa ja vielä sellaisessa, missä ei ole aiemmin käynyt. Mutta selvisin siitä hyvin.