Kävin eilen Lahdessa Tyynen kanssa kangasostoksilla. Vähän verho- ja tyynynpäälliskangasta haettiin. Nyt odottelen miehen lomautusviikkoa, että pääsen kunnolla urakoimaan näiden ompeluiden kanssa.

Lahden torilla oli Novitan tumppurekka jossa käytiin kun se kerran siinä oli. Lovikkaat näyttävät olevan aika huudossa nyt - minua ne eivät aivan hurjasti innosta. Ainoastaan Purosta tehdyt, jotka roikkuivat rekan seinällä,  saivat hetkeksi haaveilemaan noista, mutta innostus katosi kävellessä oikeaan lankakauppaan. Kaikenlaita lankaa olisi tehnyt mieli, mutta ostin vain sukkalankaa ja pari kerää puuvillaa. Sukkalanka pääsi puikoille jo heti eilen.

Puuvillasta on tarkoitus tehdä lapsille muffinsseja. Kesken ei ole nyt kovin montaa juttua, joten hyvin voisin aloittaa niitäkin. Parit vuosikertasukat on kesken, samoin toppi ja isoäidinneliöpeitto. Kuvassa näkyvät kirjoneulelapaset on ostolapaset ja tuossa vain parsimista odottamassa. Ja voi olla, että odottavat lopun elämänsä siinä - nolot ostolapaset.

Kurjin kesken oleva on edellen villatakki, joka ei vain tunnu etenevän. Haluan sen kuitenkin mahdollisimman pian valmiiksi, vaikka kuinka tylsältä tuntuu. Paljon mieluummin aloittaisin Tyynelle villatakkia ja tekisin itselle ne sukat ja lapsille muffinssit. Ja ehkä kuitenkin Purosta ne lovikkaat :)