Koko viikonloppu vietettiin ulkona. Melkein ainakin. Nukuttiin sentään sisällä, paitsi Tyyne päiväunet. Kesän ensimmäinen ruohonleikkuu tapahtui tänään ja ensimmäiset hyttyset ilmestyivät eilen. Ensimmäinen raparperikakku on leivottu ja muurinpohjaletut paistettu.

Uusi linnunpönttö on saanut asukkaat ja marjapensaat olivat täynnä leppäkerttuja. Pihalätäkössä asuu pieni sammakko. Muista pihan eläimistä voisi mainita pensaiden alla nukkuvat kissat ja silloin tällöin pihalle karkaileva naapurin koira.

Viime syksynä istutetuista tulppaaneista on osa auennut ja hienoja on. Täytyy laittaa taas ensi syksynä lisää. Paikat uusille olen jo merkannut. 

Vihreää on nyt ja kasvu kovassa vauhdissa. Kesän ensimmäinen kitkemis/siistimisurakka on ehkä puolessa välissä. Samaan aikaan kavennan viime kesänä tehtyä kivipuroa, että saan istutettua uusimmat perennat jonnekin ilman, että tarvitsee kaivaa uutta istutusaluetta.

Kasvimaalle on viimeiset siemenet kylvetty eli herneet, ruusupavut ja auringonkukat. Enää tarvitsee vain ihastella. Ja ehkä vähän kitkeä.