Jo vain, lyhdyt on kivoja. Olen jo aikapäiviä sitten luvannut, että meille ei niitä enää ostella. Saa nähdä pitääkö lupaus. Tämä lupaus ei ole aikaisemminkaan pitänyt :D

Eipä tänne nyt mitään ihmeitä kuulu. Järjestelemistä, siivoamista, pölyjen pyyhkimistä ja vähän kitkemistäkin. Alkaa vaan tuo vatsa tulla kitkemisen tielle. Täytyy kai antaa rikkaruohojen rehottaa. Tämän sotkun olen saanut sentään selvitettyä.

747366.jpg

Pieni osa kerrallaan  :)

Keittiökin alkaa näyttää jo pikku hiljaa valmiilta. Kamalaa. Se tarkoittaa sitä, että kaappeja ja laatikoita on alettava täyttämään, verhoja silittämään ja muutenkin siivoamista on jatkettava ahkerasti. Uh. Ja sitten täytyy heittää hyvästit pikaruokailulle ja valmisruokailulle. No, ehkä noita ei kuitenkaan tule oikeasti ikävä. Eikä ikävä tule huonoja ruoanlaitto-olosuhteita. Ihanaa on kun pääsee taas kunnolla tekemään ruokaa ja etenkin leipomaan :O) Ensimmäisenä teen ehkä mustikkapiirakan. Tai ihan minkä vaan piirakan. Mies lupasi leipoa pitsan. Ja pullaa. Ja lupasi se jotain muutakin, mutta en enää muista mitä.

747368.jpg

Vesi ei tästä hanasta vielä tule, mutta ihan kohta kyllä :D Veden lisäksi vielä puuttuu vähän listoja, silikonia, tasojen öljyäminen, parin kaapin ovi ja jätevaunun asennus. Aika lailla siinä on puutteet. Remonttimies on ollut ahkera viime päivinä, joten nämäkin puuttuvat 'osat' ovat pian paikoillaan.

747386.jpg