Viime aikoina arkiaamut on mulla alkaneet seuraavalla putkella: Tyttökullat, Perhe on pahin ja Elämä käsissä. Siinä menee sujuvasti pari tuntia - ensin naurattaa ja sitten aina vähän itkettää. Mä olen jo kai vähän koukussa ainakin tuohon Elämä käsissä -sarjaan. Voi voi. Mutta tuossa ehtii aina pikkuisen neuloa kun tuijottaa 'aamuteeveetä', joten ei se nyt niin pahasta ole. Mutta miten käy sitten kun menen takaisin töihin, eikä meidän DVD ole nauhoittavaa mallia? Mistä tiedän mitä sarjassa silloin tapahtuu ja milloin neulon?

Tänään kuitenkin neuloin Huopasella vähän Novita-lehdestä mallia liskopipo (vai dinoko se on?). Eilen illalla jo sen aloitin ja aamuteeveen äärellä jatkoin. Ohjeen mukainen 100 g pipo-osuuteen ei kyllä riitä ollenkaan!

Muuten on tämä päivä mennyt enemmän ja vähemmän sisustellessa. Tai siis kun olen yrittänyt laittaa noita joululahjoja paikoilleen. Ja se tarkoittaa sitä kun jotakin laitetaan johonkin niin siitä sitten siirretään taas toista tavaraa jonnekin muualle. Sekavaa ja työlästä, mutta kivaa ainakin silloin kun onnistuu. Tänään oli vähän takkuista ja päivän tuloksena on vain seuraavanlainen viritys enkelinalle verhoissa. Eikä tuo nalle ollut edes mikään joululahja! Toivon, että vähän paremmin edistyisin huomenna.

317894.jpg