Olin tänään puolitoistatuntisen ihan yksin asioilla. Ja ehdin paljon. Kelaan vein jälkitarkastustodistuksen, apteekista hain kassillisen tehottomia lääkkeitä, kuulin harmikseni radiosta, että Reumasäätiön sairaala hakeutuu konkurssiin, asioin pankissa, hain ruokakaupasta leipää ja margariinia, ostin Toivolle lupaamani tuliaisen eli sammakon vaikka se pyysi kauhakuormaajaa ja ostin kangaskaupasta kassillisen tuliaisia itselleni. 

kangasjanauhat.jpg picture by pupupossu

Eemeli-kissa on oksennellut viime päivinä urakalla. Me epäillään syyksi karvapalloa ja haettiin parafiiniöljyä lääkkeeksi. Ja jottei Alma tulisi kateelliseksi, se saa matokuurin. Jonka myös Eemeli saa, muttei vielä tiedä sitä.

IMG_2127.jpg picture by pupupossu

Tyynen saamien kummilahjojen jatkojalostuskin on suoritettu loppuun. Lusikkaan haettiin kaiverrus ja jalanjäljet painettiin kipsiin. Kyllä sillä ihan normaalit vauvanjalat on, vaikka tauluun tulikin melkoiset tassun painaumat.

Ajattelin, että otetaan kuvia tuosta jalanjälkien ikuistamisesta, mutta ihan kaikkia aikuisten käsiä ja erään kaksivuotiaankin käsiä tarvittiin yhden jalanjäljen painamiseen.

tyynenjalat.jpg picture by pupupossu

Sain villatakin valmiiksi. Napit vielä puuttuvat. Takista ehkä ensi kerralla.