Sain haasteen Marjutilta. Näin se menee:

  1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
  2. Valitse neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.
  3. Selitä kuva.
  4. Haasta 4 bloggaajaa tekemään sama.

Mun oli pakko ottaa tähän kolmannen kansion neljännen kansion neljäs kuva, koska neljännessä kansiossa oli vain kolme kansiota ja niistä kolmannessa kansiossa oli vain kolme kuvaa. Oliko tarpeeksi selkeää? Ja oikeiden valokuvakansioiden kuvaa en voinut laittaa, koska meillä ei ole skanneria. Siinä kuvassa olisi ollut Budapestin Kaunotaiteiden museo. Mutta tämä kolmannen kansion (2008) neljännen kansion (04 huhtikuu) neljäs kuva (img.9944) ei kai kovin paljon esittelyjä kaipaa. Toivo 5kk.

IMG_9944.jpg picture by pupupossu

Haastan mukaan Äiti-puffan, Majn, Mursuliinan ja Mimosan. Ja tiedän, Mimosa on jo vastannut haasteeseen, mutta jos vaikka sitten kolmannen kansion kolmas kuva tai jotain yhtä sekavaa kun tuo minun oli tai voi jättää vastaamatta haasteeseen ihan yhtä hyvin.

***

Seuraavaksi aion olla reipas ja lähden bussilla kylille. Käyn kirjastossa ja äidillä. Motivaatio lukemiseen on palannut. Olen jopa liiankin motivoitunut, enkä haluaisi tehdä nyt muuta kuin vain lukea. On ollut liian hyviä kirjoja tähän alkuun.Täytyy kai lainata huonompaa luettavaa seuraavaksi.